Tema düzenleyici

Ulaşım kategorisindeki düşünceleriniz/görüşleriniz istekleriniz

Rick Grimes

Moderatör
Binbaşı
Konu sahibi
Fikrinize ihtiyacım var. Fotoğraf başlıklarında yazılara izin vermeli miyim? Yoksa o başlıklar sadece fotoğraf için bırakıp yazılanları silip/taşımalı mıyım? Kararsızım nasıl olmasını istersiniz. Herkes fikrini belirtirse sevinirim

Ulaşım kategorisindeki görüşlerinizi isteklerinizi buradan bildirebilirsiniz.

Benim istediğim bir kaç özellik var katılır mısınız tartışırız:

1) Görsel Arşiv konularında, Fotoğrafı paylaşan kişinin yazdığı metinler harici alıntı mesajlar/yorumların olmasını istemiyorum sadece görsel olarak ilerlersek daha düzenli gözükürüz.

2) Konuların başlıığından çok sapması. Örneğin Otokar başlığında konunun birden Sayfalarca Akia/Mercedes veya herhangi markaya dönmesi. Otokar'ın unutulması (Markalar tamamen örnektir takılmayın.)

Fikrinize ihtiyacım var. Fotoğraf başlıklarında yazılara izin vermeli miyim? Yoksa o başlıklar sadece fotoğraf için bırakıp yazılanları silip/taşımalı mıyım? Kararsızım nasıl olmasını istersiniz. Herkes fikrini belirtirse sevinirim
Aman aman aman abartmasında fotoğraf altına biraz kendi yorumu tarih hat kapı kodu olursa

Yazı olarak kastım şu: paylaşılan fotoğrafı başka biri konu içinde alıntılayıp bir şeyler yazılmasını kastetmiştim
Öyle olmasa daha iyi olur . Kendimden biliyorum , kullandığım berbat bir araçla alakalı arıza fotoğrafı gelirse , ben konu dışına çıkarım . O yüzden şuan yaptığın gayet iyi
( Yazıları taşıma ve sadece fotoğrafları bırakma . )

Konu sahibi
Öyle olmasa daha iyi olur . Kendimden biliyorum , kullandığım berbat bir araçla alakalı arıza fotoğrafı gelirse , ben konu dışına çıkarım . O yüzden şuan yaptığın gayet iyi
( Yazıları taşıma ve sadece fotoğrafları bırakma . )
Direkt örnek üzerinden anlatıcam demek istediğimi anlarsınız.
Procity TR'ye göre sanki bi tık daha kaliteli duruyor, ses yalıtımı da iyi gibiydi. Yeni kasasına henüz binme fırsatım olmadı, onu da deneyimleyeceğim bi ara.
@Autobus yanlış anlama örnek veriyorum senin üstünden.

Mesela Isuzu Citiport Fotoğrafları diye konu oluşturdum. Bu alıntıladığım mesajdaki gibi şeylere izin vermeli miyim yoksa bu tarz konular sadece görselden ibaret mi olmalı

Mesela Isuzu Citiport Fotoğrafları diye konu oluşturdum. Bu alıntıladığım mesajdaki gibi şeylere izin vermeli miyim yoksa bu tarz konular sadece görselden ibaret mi olmalı
Bu arada ben zamanında Öho fotoğraflarını arşiv yapmıştım yine atılmış mesajlar benden sonra orda mesaja izin vermezsen güzel olur

Anladım . Bende onu anlattım zaten . Sadece fotoğraf olmalı , yoksa bir kişi yazıyor mesela , sonra arkasından tren gibi herkes yazıyor konu dağılıyor . Tek tek mesajları taşırım ben diyorsan olabilir . Yoksa yazıya izin verirsen konu çok hızlı dağılır .
Sadece fotoğraf ve aynı fotoğrafa yazılan araç kodu vs.

Konu sahibi
Anladım . Bende onu anlattım zaten . Sadece fotoğraf olmalı , yoksa bir kişi yazıyor mesela , sonra arkasından tren gibi herkes yazıyor konu dağılıyor . Tek tek mesajları taşırım ben diyorsan olabilir . Yoksa yazıya izin verirsen konu çok hızlı dağılır .
Sadece fotoğraf ve aynı fotoğrafa yazılan araç kodu vs.
Yazıya izin vermek zorundayım. Sonuçta forum burası herkes görsel paylaşmalı. Sadece resim dışı mesajları siler/taşırım. Enteresan konusunu kilitledim sadece. O da tek konuluktu

Konu sahibi
Bu arada ben zamanında Öho fotoğraflarını arşiv yapmıştım yine atılmış mesajlar benden sonra orda mesaja izin vermezsen güzel olur
Gece 2-3 gibi konudaki tüm mesajları okuyacağım. Çoğu üye aktif olmaz o saatlerde. Gerekli olanları siler/taşırım

Yazıya izin vermek zorundayım. Sonuçta forum burası herkes görsel paylaşmalı. Sadece resim dışı mesajları siler/taşırım. Enteresan konusunu kilitledim sadece. O da tek konuluktu
Hmm ben de şey diye düşünmüştüm , yazıya izin vermessin ama görsel paylaşımı yapılabilir . Öyle bir özellik yok sanırım . Yazıyı kapatınca otomatik mesaj atamıyorsun . Bakalım çok dağılmaz inşallah
( Ben okeyim )

Konu sahibi
Başlığın ismini güncelledim. Gece de mesajları tek tek okurum. Okey misiniz?

Ekran görüntüsü 2025-08-02 155741.png

Konu sahibi
Fotoğraf altına hat bilgisi yorm falan katsak silinir mi
Yok yok. Onlar olmadan görsel çok sade durur.

Mesela A-025 -> 2012 Tezeller Autobus LF1200 işte çalıştığı hat yazıp tarihi yazılmalı

Benim kastım. Mesela görseli paylaşan kişiyi alıntılayıp aracın aynası çok güzelmiş veya bu hatta daha önce bindim gibi mesajların olmaması ya da işte Procitye göre daha güzel araçmış gibi karşılaştırmalar. Safi görsel arşivi istiyorum gibi siz ne dersiniz

Yok yok. Onlar olmadan görsel çok sade durur.

Mesela A-025 -> 2012 Tezeller Autobus LF1200 işte çalıştığı hat yazıp tarihi yazılmalı

Benim kastım. Mesela görseli paylaşan kişiyi alıntılayıp aracın aynası çok güzelmiş veya bu hatta daha önce bindim gibi mesajların olmaması ya da işte Procitye göre daha güzel araçmış gibi karşılaştırmalar. Safi görsel arşivi istiyorum gibi siz ne dersiniz
Başlığı daha açıklayıcı yapavilirsiniz o zaman

1 ) Dediğin gibi görsel arşiv konularında , sadece görseli paylaşan kişi , aynı gönderi içinde yazı yazabilmeli . Başka kimse alıntı yapıp başlığı kitletmemeli

2)Konuları başlığından çok saptıran marka takıntılılardan birisine zaten elveda ettik . Daha kimsenin marka üzerinden konu saptıracağını düşünmüyorum ( Veya başka bir konu üzerinden ) Zaten saptıranı raporlarız hiç olmadı mesajlarını taşır moderatörler . En kötü engellenir .

Konu sahibi
1 ) Dediğin gibi görsel arşiv konularında , sadece görseli paylaşan kişi , aynı gönderi içinde yazı yazabilmeli . Başka kimse alıntı yapıp başlığı kitletmemeli

2)Konuları başlığından çok saptıran marka takıntılılardan birisine zaten elveda ettik . Daha kimsenin marka üzerinden konu saptıracağını düşünmüyorum ( Veya başka bir konu üzerinden ) Zaten saptıranı raporlarız hiç olmadı mesajlarını taşır moderatörler . En kötü engellenir .
O örnekti mesela. Öho değişen araçlar konusunda bir anda araçların modelinin konuşmasını da örnek verebilirdim. Orada anlatmak istediğim konuların başlığından çok çıkılmaması yönündeydi

O örnekti mesela. Öho değişen araçlar konusunda bir anda araçların modelinin konuşmasını da örnek verebilirdim. Orada anlatmak istediğim konuların başlığından çok çıkılmaması yönündeydi
Yo yo bende verdiğin örneğe hitaben açıklama yaptım . Zaten mesajın sonuna doğru konudan sapmakta istikrarlı olacaklar için ne olacağını kısa bir özet geçtim 😀
Örnek verdiğin mesajı silmişsin sanırım

Geri
Üst Alt