bakmıyorum, psg farklı alacak çünkü,Var mi maci izliycek
Chelsea maci neydi peki bence penaltilar var bu mactabakmıyorum, psg farklı alacak çünkü,
pekiBen her zaman mazlumun(Avrupa Ligi sampiyonu) yanindayim Sampiyonlar Ligi sevdigim takim degilse iki takimi da sevmwm ama psgswn daha cok nefret ederim.
Inter tutardim manu severim ama inter daha sempatik hem ingiltrede arsenalciyim.peki
Manu-Inter olsaydı
Yok oyundayım ben izlemem gibi sanki özetini izlerimBenxe izleyin @Rick Grimes sen izlemeyi dusunuyor musun?
Tm ben izliyeceğim,son 45 dakikasınıIzleyecek bulamadik tuh ya neyse ben bilgilendirme gecerim takip edersiniz
İşimden dolayı ilk 45'i izleyemeyeceğim çünküTm ben izliyeceğim,son 45 dakikasını
Ben işlerden dolayı geç açtım maçı bakalım nolcak yazarken iyi atak kaçtıIzleyecek bulamadik tuh ya neyse ben bilgilendirme gecerim takip edersiniz
çok kaybın olmamış olur tabi 2.yarı nasıl olur bilememBende kapadim simdi uyumak lazim
Ben 2.Yarı bi bakacamçok kaybın olmamış olur tabi 2.yarı nasıl olur bilemem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.