Ekleme olarak BMC ile yarışamayacaj da olsa karsan da bayağı adidir.Man, Mercedes, Otokar kalitede lider.
BMC her kasası ile teneke. TCV de 10 yaşıbı çıkartan çok nadir araba var. Temsa plus kasasında topladı ana yine kötü araba.
Dolayısıyla Mercedes2006 yılından bu yana bu sektörde çalışan birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki
En kakiteli otobüs markalası Setra
KesinlikleDolayısıyla Mercedes![]()
Katılıyorum. Bir capacity olmasa da metrobüs hattındaki en güçlü araç aynı zamanda, 510 Bg lik actros kamyon motoru var.Akia metrobüsleri seviyorum konforlu bence
5000lik Procityler o Akiaları evire çevire döver. 2014 model Avenue CNGler de güzel araçlar.Man, Mercedes, Otokar kalitede lider.
BMC her kasası ile teneke. TCV de 10 yaşıbı çıkartan çok nadir araba var. Temsa plus kasasında topladı ana yine kötü araba.
BMC'nin çöp oldugunu görmek için uzağa gitmeyin Filonun çoğunluğu BMC olan Diyarbakır'a gelip görebilirsiniz5000lik Procityler o Akiaları evire çevire döver. 2014 model Avenue CNGler de güzel araçlar.
Procity TRlerin sadece motor sesini sevmiyorum. Tasarımı ve ferahlığı 10 numara.
Diyarbakır Belediye Otobüsleri sayfasına yazarak bu sorunun kaynağına ulaşabilirsiniz.Orası beni ilgilendirmiyor. Belediyenin araçlara bir ilgisizliği varsa? Kasap şoförler de araçların yıpranmasında etkili olmuyor mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.