benimki -> @Atabey'in bölgesi-1-502 İzmirin en kötü Beldeleriyle dar yollardan ve nezih görünmeyen yerlerden geçme hiç güzel değil
2-598 Çorba gibi hat nasıl kullanayım
3-18/19. Vallahi o güzergahla körüklü süremem ben![]()
Çoğunda Sultan da oluyor1. kesinlikle 428 o kadar dolu bir hat ki sürülemeyecek kadar sorunlu olduğunu düşünüyorum bu hattaki doluluğun
2.800 sevmediğim hatlardan olduğu için sürmek istemezdim otobüsün içinde kavga çıkma ihtimali %90 falan
3.820 harmandalının içine körüklüyle girmek zor oluyor o nedenle sürmek istemezdim
4.295 820 ile aynı şekilde
5.tüm (Cengizhan,M.Erener,Fuat Edip Baksı,Çiçek Mh.,R.Şevket İnce Mh.,Halkapınardan meydanlara giden hatlar)
bayraklının o bölgesinin yolları çok kötü ve aşırı yokuşlu üstelik belde kullanmak istemem.
868 bence sürülebilir güzel bir hat hatta parkur sürem kalmazsa menemen stadının oradan menemen aktarmaya girebilirim (işten kovulma garantili)Çoğunda Sultan da oluyor
Ben ayrıca Kadriye-Çimentepe-Beştepeler-Kadifakele civarı hatlara da girmem, 74 hattına da girmem, çok dolaşıyor Buca'nın 868'i
evet bende 59,268,259 gibi dolu olan hatları sürmek istemezdim dolu olunca mutlaka arasından bir deli çıkıp bağırıyor59 ve 268 çok kalabalık oluyor ve çokça şöförlere bağrıldığına şahit oldum.
975??515 trafik maalesef ama hattı gezip dolaşmak ve vakit öldürmek için iyi bir hat
697 aman almıyım bidaha
Bazen 800 çok trafik olursa sıkıntı
19 a katılmıyorum. Şehitlerde aşağı yol kullanılsa körüklü verilebilir. Onun dışındaki güzergah rahat gidilir.1-502 İzmirin en kötü Beldeleriyle dar yollardan ve nezih görünmeyen yerlerden geçme hiç güzel değil
2-598 Çorba gibi hat nasıl kullanayım
3-18/19. Vallahi o güzergahla körüklü süremem ben![]()
Üzdübenimki -> @Atabey'in bölgesi-
Araçları daha da bakımsız etmemek için
481 rahat, aslınsa üçkuyular'da şoför değişimi yapsak981 çok uzun parkur süresi istemem
481-> Aman Aman almıyım
978-> Köy Yolları ve İnanılmaz uzun parkur süresi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.