Tema düzenleyici

Şoför Olsanız Sürmek İstemeyeceğiniz Hatlar

Atabey

Binbaşı
Konu sahibi
1-502 İzmirin en kötü Beldeleriyle dar yollardan ve nezih görünmeyen yerlerden geçme hiç güzel değil
2-598 Çorba gibi hat nasıl kullanayım
3-18/19. Vallahi o güzergahla körüklü süremem ben ☠️

1-502 İzmirin en kötü Beldeleriyle dar yollardan ve nezih görünmeyen yerlerden geçme hiç güzel değil
benimki -> @Atabey'in bölgesi-

1. kesinlikle 428 o kadar dolu bir hat ki sürülemeyecek kadar sorunlu olduğunu düşünüyorum bu hattaki doluluğun
2.800 sevmediğim hatlardan olduğu için sürmek istemezdim otobüsün içinde kavga çıkma ihtimali %90 falan
3.820 harmandalının içine körüklüyle girmek zor oluyor o nedenle sürmek istemezdim
4.295 820 ile aynı şekilde
5.tüm (Cengizhan,M.Erener,Fuat Edip Baksı,Çiçek Mh.,R.Şevket İnce Mh.,Halkapınardan meydanlara giden hatlar)
bayraklının o bölgesinin yolları çok kötü ve aşırı yokuşlu üstelik belde kullanmak istemem.

1. kesinlikle 428 o kadar dolu bir hat ki sürülemeyecek kadar sorunlu olduğunu düşünüyorum bu hattaki doluluğun
2.800 sevmediğim hatlardan olduğu için sürmek istemezdim otobüsün içinde kavga çıkma ihtimali %90 falan
3.820 harmandalının içine körüklüyle girmek zor oluyor o nedenle sürmek istemezdim
4.295 820 ile aynı şekilde
5.tüm (Cengizhan,M.Erener,Fuat Edip Baksı,Çiçek Mh.,R.Şevket İnce Mh.,Halkapınardan meydanlara giden hatlar)
bayraklının o bölgesinin yolları çok kötü ve aşırı yokuşlu üstelik belde kullanmak istemem.
Çoğunda Sultan da oluyor

Ben ayrıca Kadriye-Çimentepe-Beştepeler-Kadifakele civarı hatlara da girmem, 74 hattına da girmem, çok dolaşıyor Buca'nın 868'i

Çoğunda Sultan da oluyor

Ben ayrıca Kadriye-Çimentepe-Beştepeler-Kadifakele civarı hatlara da girmem, 74 hattına da girmem, çok dolaşıyor Buca'nın 868'i
868 bence sürülebilir güzel bir hat hatta parkur sürem kalmazsa menemen stadının oradan menemen aktarmaya girebilirim (işten kovulma garantili) 😂

515 trafik maalesef ama hattı gezip dolaşmak ve vakit öldürmek için iyi bir hat
697 aman almıyım bidaha
Bazen 800 çok trafik olursa sıkıntı

428 sürmek çok istemem çünkü hem çok kalabalık oluyor hem de Çiğli'de ve Mavişehir'de akşamları trafiğe çok takılabiliyor ayrıca solo otobüslerde köy içinden geçmek çok zor oluyor dönüşlerde park halindeki arabalara çarpma riski yüksek.
599 sürmeyi hiç istemem bir kere bindim şehir hastanesinden sevgi yoluna kadar içim daraldı hem çok kalabalık hem de şoför dar ve yokuşlu sokaklardan zar zor dönüyor o hatta sürmeye çok korkarım.
648,698,748,758 hatlarını da sürmek istemem çünkü hem kavga çıkartabilecek insanlarla çok karşılaşırım hem de Asarlıkta dönüşler çok dar ve zor oluyor hem oralardan geçmek de korkutucu bildiğimiz Menemen nezih yerler değil.

19 a katılmıyorum. Şehitlerde aşağı yol kullanılsa körüklü verilebilir. Onun dışındaki güzergah rahat gidilir.
18,579 bende istemem özellikle Ordu caddesi baya problem.
945'ide istemezdim Esentepe yokuşları ve arabalarla karşılaşmak büyük sıkıntı oluyor.
588 de pek istemeyebilirdim dostluk bulvarından sonra Yeniçamlığa kadar hep ara sokaklardan gidiyor.
27 ve 23 güzergah uzunluğundan dolayı istemezdim. Ring olması sebebiyle parkur çok uzun oluyor.
224 ü Naci Şensoy-Cennetçeşme arası istemezdim o güzergah sırf ara sokak beldeler nasıl giriyor anlamış değilim.

Araçları daha da bakımsız etmemek için :)

Bu arada kesinlikle 555 kullanmak istemezdim,Yeşilova kısmı çok dar ve körüklülerle oraya girmeyi hiç istemem doğrusu

745'i de istemezdim, MKE'den ilerisi full tır dolu biriyle kafa kafaya çarpışmayı istemezsiniz

Konu sahibi
981 çok uzun parkur süresi istemem
481-> Aman Aman almıyım
978-> Köy Yolları ve İnanılmaz uzun parkur süresi

Geri
Üst Alt