Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Sizce Amerika’da Yaşanır Mı? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Sizce Amerika’da Yaşanır Mı?

snell479

Moderatör
Moderatör
Berk Armağan isimli linkedin kullanıcısının görüşleridir.
Amerika’da yaşanır mı? 🇺🇸
Amerika’da yaklaşık 6 ayımı geçirdim. New York, Colorado, Alaska, California gibi pek çok eyaleti gezip birçok insanla tanıştım. Gözlemlerime ve tanıştığım insanların hikayelerine göre konuşacağım…
Eğer bir işte nitelikliyseniz, Amerikan rüyasını yaşayabilirsiniz. Ev, araba ve maddi şeylere ulaşmak zor değil. Her milletten insan olduğu için din, ırk, cinsiyet ayrımı olmadan özgürce yaşayabilirsiniz. Orta düzey İngilizceniz varsa rahatça sosyalleşip çevre edinebilirsiniz. Dünyanın en iyi üniversitelerine gidebilirsiniz. Gezmek için de muazzam bir ülke. Görülecek şahane yerler, ulusal parklar, manzaralar, sahiller ve yaşanacak inanılmaz deneyimler var. Bireysel olarak gerçekten çok tatmin olabileceğiniz bir yer. 
Fakat burada herkes işiyle meşgul.
Zaman = Para. Bu yüzden bireysellik ön planda. Yeşil kartınız ya da vatandaşlığınız yoksa pek çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kapsamlı sigortanız yoksa hastanelere astronomik paralar ödersiniz. Uyuşturucu tüketimi yaygın ve sokaklarda çok fazla evsiz insan var. Amerika’ya ne kadar adapte olsanız da eksik hissediyorsunuz. Hayatınızın yarısında edindiğiniz anıları ülkenizde bıraktığınız için bedeniniz burada ama ruhunuz ülkenizde yaşıyor.
Kısaca, Amerika’da iyi yaşayabilirsiniz ama tam olarak ait hissedemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Rime
Hayatınızın yarısında edindiğiniz anıları ülkenizde bıraktığınız için bedeniniz burada ama ruhunuz ülkenizde yaşıyor.
OHHHH en sevdiğim gurbetçi yalanı da gelmiş. Neymiş efendim ülkeyi özlüyormuşuz hahhaahahahha aynen kardeşim her an ölme tehlikesiyle yürüdüğüm kaldırımı çok özleyeceğim

OHHHH en sevdiğim gurbetçi yalanı da gelmiş. Neymiş efendim ülkeyi özlüyormuşuz hahhaahahahha aynen kardeşim her an ölme tehlikesiyle yürüdüğüm kaldırımı çok özleyeceğim
Amerika çok farklı değil ki çetelerle dolu ayrıca doğa olayı çok fssla6

Kesinlikle Amerika yerine daha daha tercih edilecek ülkeler var,

Lüksemburg'un Amerikadan daha iyi olduğunu söylesen bana inanan olur mu?

Konu görüntüleyen kullanıcılar