Tema düzenleyici

Siyah BİM ve Mavi BİM Arasındaki farklar nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rime

Binbaşı
Konu sahibi
Siyah BİM ve Mavi BİM Arasındaki farklar nedir?

Benim gözlemlediğim tek fark,

Siyah mağazayı daha geniş yapıyor ama renk kasvetli, yakışmıyor

BİM'de gözde marka piliç fiyatlarında bazen güzel indirimler oluyor.
Haklısınız yarbayım, ama son tüketim tarihi ile doğru orantılı oluyor genelde. Biri azalınca, diğeri de azalıyor. Hatta, STT 1 gün kalmış tavuğu almayanı dövme uygulamasına bile geçebilir kendileri yakında...

yeni şoklarda var bimlerde yok Siyah bimlerde onlardan olmalı
Bimde nasıl yok? Gebze Teknik Üniversitesi - Fatih İstasyonu oradaki Bimde pastane ürünleri de var kahve makinesi de
Ayrıca Gebze Çarşıda bir bimde daha gördüm aynısını
Ben yakınımdaki şoklarda göremedim, Didimdeki Şokta Karadut Limonata makinesi vardı

Bimde nasıl yok? Gebze Teknik Üniversitesi - Fatih İstasyonu oradaki Bimde pastane ürünleri de var kahve makinesi de
Ben yakınımdaki şoklarda göremedim, Didimdeki Şokta Karadut Limonata makinesi vardı
Bazı şoklarda lezz cafe var. Balat’takinde gördüm sanki tuzlada da bir yerde vsrdı

Tuzla’da çağrıbey’in ilerisindeki opetin arkasındaki bimde de fırın ve kahve makinesi mevcut

Konu sahibi
Bazı şoklarda lezz cafe var. Balat’takinde gördüm sanki tuzlada da bir yerde vsrdı

Tuzla’da çağrıbey’in ilerisindeki opetin arkasındaki bimde de fırın ve kahve makinesi mevcut

@Gebzeli Tüm Bimlerde yok

Yeni Şokların hepsinde Lezzcafe var.

İzmir'de Egekent 2'deki bir şokta kahve makinesi ve pastane ürünleri var ama bimlerde hiç görmedim. Ayrıca şok diğerlerine göre çok farklı her şey dolaplarda marketin soğutması diğerlerine göre daha iyi ve daha çok dolap var.

@Gebzeli Tüm Bimlerde yok

Yeni Şokların hepsinde Lezzcafe var.
Ben tüm BİM lerde var demedim. Ayrıca ŞOK kadar aymaz işini düzgün yapamayan bir zincir market görmedim yaşadığım bölgede 2-3 tane var yakın olan hepsi aynı durumda bir sonraki sıkıntılı olan A101. Bölgeden bölgeye değişiyordur tabiki. Her yerde aynı olmuyor.
Ayrıca biraz uzaktaki yeni açılan ŞOK ta dediğiniz Lezzcafe de yoktu. Merkezi noktalardakiler de dediğiniz olabilir.

Ben tüm BİM lerde var demedim. Ayrıca ŞOK kadar aymaz işini düzgün yapamayan bir zincir market görmedim yaşadığım bölgede 2-3 tane var yakın olan hepsi aynı durumda bir sonraki sıkıntılı olan A101. Bölgeden bölgeye değişiyordur tabiki. Her yerde aynı olmuyor.
Ayrıca biraz uzaktaki yeni açılan ŞOK ta dediğiniz Lezzcafe de yoktu. Merkezi noktalardakiler de dediğiniz olabilir.
Bir kere bizim oradaki şoka girdim ama kahve makinesinin olduğu şok değil normal şok çok kötü rutubet kokuyordu her yer ıslanmış dolaplar bozulmuş çoğu şok böyle olabiliyor.

Geri