Tema düzenleyici

Pfizer Biontec Aşısında Nanoteknoloji Çipler Keşfedildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D2876
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured

D2876

Astsubay
Konu sahibi
Bilim insan Dr. Suzanne Humphries Pfizer Biontec aşısı üzerinde mikroskobik araştırma yapıyor ve aşının içindeki dörtgen-yuvarlak bileşenlerin vücuda girdikten sonra devre kartı benzeri parçalar oluşturduğunu keşfediyor. Bilim insanı Humphries bunları açıklarken ölüm tehditleri aldığını da ifade ediyor.

Ekli dosyalar

• 20251007_204239.jpg
    20251007_204239.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20251007_204220.jpg
    20251007_204220.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 24
  • 20251007_204159.jpg
    20251007_204159.jpg
    6.4 KB · Görüntüleme: 22
  • 20251007_204126.jpg
    20251007_204126.jpg
    8.8 KB · Görüntüleme: 27
O devreler vücutta nasıl çalışacak peki? Saçma salak bir iddia. Basit bir sıvıyı o kadar büyüttü ki bu düz dünyacılar. Bu nasıl bilimsizliktir olum

Bana çok gerçekçi gelmedi şahsen. Fakat bir bilim-kurgu filminde izlemiş olsaydım inanılmaz etkilenirdim bu konudan. Gerçekse de Biontech olmuştum umarım devre kartı beni daha da zeki yapar
Yakın zamanda yapay organlar içimizdeki organlar kadar etkili olacak, 10 yıl sonra organ nakli olmak daha kolay olacak ve onun için hayat boyu antikor engelleyici hap kullanmaya gerek kalmayacak, antikorlar nakil edilen organı yiyip bitirir diye hatırlıyorum.

İnsanlığın bedeni çok zayıf, keşke apandisit hiç olmasa, 20 yaş dişleri çıkmasa, çıkan dişler yerine yeni dişler ömrümüz boyunca gelse, ayak bileklerimiz daha dayanıklı olsa vb.

İnsanlığın bedeni çok zayıf, keşke apandisit hiç olmasa, 20 yaş dişleri çıkmasa, çıkan dişler yerine yeni dişler ömrümüz boyunca gelse, ayak bileklerimiz daha dayanıklı olsa vb.
Katılıyorum. Yıllarca insan bedeni hep kusursuz gibi lanse edildi fakat bir sürü kusurları mecvut

Komplo teorileri pandemiden sonra çok arttı. Kişisel çıkarımlar üzerinden hiçbir bilgiye güvenmemeliyiz. Birçok kişi tıp uzmanıymış gibi yorum yapıyor.

Bir teori de ben üreteyim: Aslında aşılar dünya nüfusunu azaltmak isteyen karanlık odaklara karşı bu plandan haberi olan uzmanların harekete geçmesiyle birlikte piyasaya çıktı. Bir bakıma bu karanlık odaklara karşı yapılmış bir misillemeydi.

Not: Bu bir komplo teorisidir. İnanmayınız.

Ben bu aşı yeni olduğu için güvenip de hiç bunu almadım. Sinovac'ın CoronaVac aşısından oldum hep. Yan etki görmedim hiç. Virüsü almadığımdan etkisini bilemeyeceğim.

Ama haber bana da inandırıcı gelmedi, yok daha neler. :D Ben daha çok yan etkilerden tırsmıştım. CoronaVac geleneksel tipte bir aşı olduğu için daha az yan etki şikayeti vardı, bu yüzden onu tercih ettim.

Allah tan hiçbir aşıyı yaptırmadım Batı'nın oyununa gelmedik çok şükür.

Bilim insan Dr. Suzanne Humphries Pfizer Biontec aşısı üzerinde mikroskobik araştırma yapıyor ve aşının içindeki dörtgen-yuvarlak bileşenlerin vücuda girdikten sonra devre kartı benzeri parçalar oluşturduğunu keşfediyor. Bilim insanı Humphries bunları açıklarken ölüm tehditleri aldığını da ifade ediyor.

Biontech aşısınıda 2 Türk bulmuştu. Aşıya Çipleri yerleştirip tüm dünyayı ele geçirdiler. 😁🤣

Aşılardan sonra kendini daha iyi hisseden oldu mu? Şahsen ben daha çok çabuk yorulur oldum. Belki 2 kez resmi Covid geçirdiğim bir kaç kezde resmi olmayan ayakta geçirdiğim covidleri sayarsak bir tek ben mi doğal etkilendim bilemiyorum. Ama aşılarla etkisi daha da çok arttı şikayetlerimin.

Aşılardan sonra kendini daha iyi hisseden oldu mu? Şahsen ben daha çok çabuk yorulur oldum. Belki 2 kez resmi Covid geçirdiğim bir kaç kezde resmi olmayan ayakta geçirdiğim covidleri sayarsak bir tek ben mi doğal etkilendim bilemiyorum. Ama aşılarla etkisi daha da çok arttı şikayetlerimin.
Bende aynı. Kalbim daha hassaslaştı gibi hissediyorum. Eskiden uçarak gittiğim yerlere dinlene dinlene gidiyorum. Sanki çarpıntı hissim de aşıdan sonra arttı gibi geliyor

Bende aynı. Kalbim daha hassaslaştı gibi hissediyorum. Eskiden uçarak gittiğim yerlere dinlene dinlene gidiyorum. Sanki çarpıntı hissim de aşıdan sonra arttı gibi geliyor
Kesinlikle sana katılıyorum. Kalp atışlarım, nabızlarım düzensizleşiyor yorulunca. Taşikardi çıktı kovidden sonra bende de yorulunca nefesim kesilecekmiş gibi oluyor.

Kesinlikle sana katılıyorum. Kalp atışlarım, nabızlarım düzensizleşiyor yorulunca. Taşikardi çıktı kovidden sonra bende de yorulunca nefesim kesilecekmiş gibi oluyor.
Bir ara otobüste o kadar kötü olmuştum ki bir kaç hafta sonra Kalp Damar hastanesine gitmiştik. Doktor niye geldin çok sağlıklı kalbin var diyince rahatlamıştım. Fakat yine o anlık ritim bozukluklarını hissediyorum

Bir ara otobüste o kadar kötü olmuştum ki bir kaç hafta sonra Kalp Damar hastanesine gitmiştik. Doktor niye geldin çok sağlıklı kalbin var diyince rahatlamıştım. Fakat yine o anlık ritim bozukluklarını hissediyorum
Yaş kaç tam olarak? Bende sonradan düzeldim. Ama ara sıra hissediyorum kalp çarpıntılarımı

Geri
Üst Alt