Şakir Paşa Ailesi dizisi tam olarak bunu yansıtıyorMafyalı, aldatmalı, kimin kime yürüdüğü belli olmayan, ağalı, töreli tüm diziler aile içinde kesinlikle izlenmemeli.
Kesinlikle katılıyorum. Türk Televizyon Dizileri tamamen vakit kaybı. En son izlediğim dizi çocukken Sungurlardı o da malum Samanyolu kapandı. Artık izlediğim Türk dizisi yok o tarihten beriNeredeyse bütün Türk dizileri. Eski Türk dizilerini izlemeyi tercih ederim.
Acikcasi ben film falan da izlemiyorum.netflix ve amazon prime olmasina ragmenTV Dizilerini sevmeme bir diğer sebebimde reklamlarla beraber her bölümün 3 saat bandında olması. Bu kadar uzun olunca da her hafta sırf diziyi uzatmak adına konuyu uzattıkça uzatmaları. Reklamlar hariç diziler max 1 saat bandında olmalı 30 dk arayla 2 reklam atarsın biter
Bence güzel diziSuccession dizisi de, izlediğim en sıkıcı, en boş dizilerden bir tanesiydi. Bir de ödül almıştı diye hatırlıyorum...
Home Alone'daki kopilin kardeşi oynuyordu. (Gerçi kendi de Home Alone'da oynamış.) Succession'daki oyunculuğunu beğenmemiştim. Paso küfür ve gevşek hareketleri vardı. Adam gitti 2024'te (Farklı bir film ile) Oscar kazandı. Galiba sarışın genç kadın da ödül kazanmıştı. Ben diziyi zorladım beğenmek için ama olmadı beğenemedim bir türlü. Galiba bende problem var...Bence güzel dizi![]()
Karakteri beğenmemiş olabilirsiniz ama oyuncu gevşek karakter rolünü yerine getirmişse benim gözümde iyi oyuncudur, zevkler kişisel tabii.Home Alone'daki kopilin kardeşi oynuyordu. (Gerçi kendi de Home Alone'da oynamış.) Succession'daki oyunculuğunu beğenmemiştim. Paso küfür ve gevşek hareketleri vardı. Adam gitti 2024'te (Farklı bir film ile) Oscar kazandı. Galiba sarışın genç kadın da ödül kazanmıştı. Ben diziyi zorladım beğenmek için ama olmadı beğenemedim bir türlü. Galiba bende problem var...![]()
Ayak İşlerini seven çok kişi var, ben de severek Bi çırpıda bitirmiştim.Exxen ile ciddi bir problemim yok benim ama Anonim dizisini izlemeyin cidden vakit kaybı . Gain de de Ayak İşleri çok saçma vakit kaybı .
Karakterden daha çok, genel olarak dizi sarmamıştı. Belki yaşarsak, 10 yıl sonra tekrardan daha farklı bir göz ile izlerim ve o zaman belki olumlu düşünebilirim. Zevkler kişisel haklısınız...Karakteri beğenmemiş olabilirsiniz ama oyuncu gevşek karakter rolünü yerine getirmişse benim gözümde iyi oyuncudur, zevkler kişisel tabii.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.