Tema düzenleyici

Önermediğiniz Diziler

quatro

Çavuş
Konu sahibi
Vakit kaybı olarak gördüğünüz, izlenmesiyle izlenmemesi arasındaki farkın çok az olduğu, oyunculuk, senaryo, kostüm veya mekanların kötü olduğu, ya da birçok olumsuz faktörün birarada olduğunu düşündüğünüz diziler var mı?

Konu sahibi
10.mertebeden, 11 bilinmeyenli denklem tadında, kimin kim olduğu belli olmayan, bir kişinin en az 3 farklı versiyonunun olduğu, kimin eli, kimin cebinde temasına ağırlık vermiş, tüm sezonlarını izleyipte anlayanın, Harvard'da rahatlıkla doktora yapabileceği koca yürekli dizi: Dark... Üzülerek seni tavsiye edemiyorum. Çok Dark'sın çünkü. İçimi Dark'ladın...

Neredeyse bütün Türk dizileri. Eski Türk dizilerini izlemeyi tercih ederim.
Kesinlikle katılıyorum. Türk Televizyon Dizileri tamamen vakit kaybı. En son izlediğim dizi çocukken Sungurlardı o da malum Samanyolu kapandı. Artık izlediğim Türk dizisi yok o tarihten beri

TV Dizilerini sevmeme bir diğer sebebimde reklamlarla beraber her bölümün 3 saat bandında olması. Bu kadar uzun olunca da her hafta sırf diziyi uzatmak adına konuyu uzattıkça uzatmaları. Böyle olunca da dizilerin konuları çığrından çıkıyor. Reklamlar hariç diziler max 1 saat bandında olmalı 30 dk arayla 2 reklam atarsın biter

Son düzenleme:
TV Dizilerini sevmeme bir diğer sebebimde reklamlarla beraber her bölümün 3 saat bandında olması. Bu kadar uzun olunca da her hafta sırf diziyi uzatmak adına konuyu uzattıkça uzatmaları. Reklamlar hariç diziler max 1 saat bandında olmalı 30 dk arayla 2 reklam atarsın biter
Acikcasi ben film falan da izlemiyorum.netflix ve amazon prime olmasina ragmen

Konu sahibi
Succession dizisi de, izlediğim en sıkıcı, en boş dizilerden bir tanesiydi. Bir de ödül almıştı diye hatırlıyorum...

Konu sahibi
Bence güzel dizi 🙂
Home Alone'daki kopilin kardeşi oynuyordu. (Gerçi kendi de Home Alone'da oynamış.) Succession'daki oyunculuğunu beğenmemiştim. Paso küfür ve gevşek hareketleri vardı. Adam gitti 2024'te (Farklı bir film ile) Oscar kazandı. Galiba sarışın genç kadın da ödül kazanmıştı. Ben diziyi zorladım beğenmek için ama olmadı beğenemedim bir türlü. Galiba bende problem var... :unsure:

Home Alone'daki kopilin kardeşi oynuyordu. (Gerçi kendi de Home Alone'da oynamış.) Succession'daki oyunculuğunu beğenmemiştim. Paso küfür ve gevşek hareketleri vardı. Adam gitti 2024'te (Farklı bir film ile) Oscar kazandı. Galiba sarışın genç kadın da ödül kazanmıştı. Ben diziyi zorladım beğenmek için ama olmadı beğenemedim bir türlü. Galiba bende problem var... :unsure:
Karakteri beğenmemiş olabilirsiniz ama oyuncu gevşek karakter rolünü yerine getirmişse benim gözümde iyi oyuncudur, zevkler kişisel tabii.

Konu sahibi
Karakteri beğenmemiş olabilirsiniz ama oyuncu gevşek karakter rolünü yerine getirmişse benim gözümde iyi oyuncudur, zevkler kişisel tabii.
Karakterden daha çok, genel olarak dizi sarmamıştı. Belki yaşarsak, 10 yıl sonra tekrardan daha farklı bir göz ile izlerim ve o zaman belki olumlu düşünebilirim. Zevkler kişisel haklısınız...

Geri
Üst Alt