84 model mi yani?Nostaljik sayılır mı bilmiyorum ama bugün çektim Küçükçekmece Belediyesine hibe edilen MAN SL-200. Zamanında İETT'de 84-186 koduyla çalışmış
Ekli dosyayı görüntüle 74919
Eski kodlama sistemini tam bilmiyorum ama sanırım ilk sayı model yılını gösteriyor. 84 model olabilir84 model mi yani?
Evet öyle. İzmir'deki gibiydi.Eski kodlama sistemini tam bilmiyorum ama sanırım ilk sayı model yılını gösteriyor. 84 model olabilir
Bence sayılır çünkü iett emeklisi yani zamanında ikitelli garajında çalışan araçlar hey gidi heyNostaljik sayılır mı bilmiyorum ama bugün çektim Küçükçekmece Belediyesine hibe edilen MAN SL-200. Zamanında İETT'de 84-186 koduyla çalışmış
Ekli dosyayı görüntüle 74919
Bu araçlar 10 sene daha rahat kalırlardıZamanında İETT'de M1463 koduyla çalışan Mercedes-Benz O345. Şuan Küçükçekmece Belediyesi'nde Hizmet Aracı olarak kullanılmakta
Ekli dosyayı görüntüle 79340
27.08.2025 16:55 - Söğütlüçeşme Köprüsü
Eski hali:
Ekli dosyayı görüntüle 79341
Eski halinin görseli Güncel Ulaşım sitesinden alıntıdır. (Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.