Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)

Emir

Moderatör
Moderatör
Necmettin Erbakan Üniversitesi 2010 yılında 6005 sayılı Kanunla Konya Üniversitesi adıyla kurulmuş, bünyesinde 6 Fakülte (Eğitim Bilimleri Fakültesi, Fen Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ile Turizm Fakültesi), 3 Enstitü (Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü) ve 1 Yüksekokul (Yabancı Diller Yüksekokulu) yer almıştır.

image

Fakülteler​

• Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi (1962)
  • Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi (1962)
  • Diş Hekimliği Fakültesi (2012)
  • Ereğli Eğitim Fakültesi (2010)
  • Ereğli Ziraat Fakültesi (2020)
  • Fen Fakültesi (2010)
  • Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (2011)
  • Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi (2010)
  • Hemşirelik Fakültesi (2012)
  • Hukuk Fakültesi (2015)
  • Meram Tıp Fakültesi (1982)
  • Mühendislik Fakültesi (2011)
  • Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi (2012)
  • Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi (2010)
  • Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi (2017)
  • Siyasal Bilgiler Fakültesi (2017)
  • Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi (2010)
  • Turizm Fakültesi (2012)
  • Uygulamalı Bilimler Fakültesi (2012)
  • Veteriner Fakültesi (2019)
NEÜ hakkında daha fazla bilgi edinmek için:
Kaynak: Necmettin Erbakan Üniversitesi - Vikipedi

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.