Tema düzenleyici

Anket İzmir'deki Hangi otobüs daha iyi?

Ankete Katılabilirsiniz

Sizce hangi otobüs daha iyi?

• Bmc Procity 2009

Oy: 0 0.0%
  • Bmc Procity 2012

• Temsa Avenue LF 2013

• Bmc Belde 280 CB

Oy: 8 53.3%
  • Otokar Kent LF 2021

Oy: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

dragi35

Binbaşı
Konu sahibi
İzmir'deki eshot otobüsleri hakkında karşılaştırma yapmak istedim aslında ikili anket oluşturmak istiyordum ancak öyle bir seçenek yok galiba seçenek olarak bütün otobüsleri eklemedim yeni conectoları özellikle eklemedim biraz kötü otobüsler arasında karşılaştırma yapalım diye. Körüklüler yok sadece soloları ekledim.

İzmir'deki eshot otobüsleri hakkında karşılaştırma yapmak istedim aslında ikili anket oluşturmak istiyordum ancak öyle bir seçenek yok galiba seçenek olarak bütün otobüsleri eklemedim yeni conectoları özellikle eklemedim biraz kötü otobüsler arasında karşılaştırma yapalım diye. Körüklüler yok sadece soloları ekledim.
Alayı çöp tenekesi

Yüksek tabanlı araç hiç sevemiyorum. Geçenlerde Beldeye binmiştim. Fazla yüksek geldi.

BMC ve Temsa içinde OTOKAR'a vermesem markaya ayıp olurdu. O yüzden 2021 Kent dedim

Yüksek tabanlı araç hiç sevemiyorum. Geçenlerde Beldeye binmiştim. Fazla yüksek geldi.

BMC ve Temsa içinde OTOKAR'a vermesem markaya ayıp olurdu. O yüzden 2021 Kent dedim
al benden de o kadar zaten bende sevmem 7 m olarak ama ilçelerarasında yüksek taban severiz özellikle belediyenin territo u var o iyi gidiyor tekirdağın ilçe hatlarına ama kooperatifte sıkıntı oluyor

Ne bmc belde sevdasıymış arkadaş @Atabey artık anlıyoruz ki beldeler eskisi kadar iyi değil şehirlerarası ilçelerarası uzun hatta sadece seviyoruz yüksek taban olarak o da otokar sadece bmclerden mesela procity neocity daha iyi

mevzu otobüslerin sağlamlığı değil bence, İzmir e gelen otobüsler yol koşulları ve bakımsızlıktan çabuk yıpranıyor
oran olarak en çok yangın vakası(kasıtsız) görülen otobüs Kent 2016 sonrası
procity 09 da temsa 13 ler de erken yıprandı,uzun yıllardır o yıpranmışlıkla çalışıyor
bence en bakımlı,en sağlam,en az arıza çıkaran,iç aksam olarak en oturaklı model 2016-2020 temsa avenue plus lar

Geri