Tema düzenleyici

İzmir'de lokal hatlarınızdan memnun musunuz, nasıl değişiklikler istersiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dragi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dragi35

Yüzbaşı
Konu sahibi
Bu konuya lokal hatlarınızla ilgili memnuniyetinizi belirtip istediğiniz bir değişiklik varsa yazabilirsiniz. Ütopik bir şey de olabilir eshotun bütçesi imkanları çok iyi olursa yapılabilecek düzenlemeleri yazabilirsiniz.
Ben çok memnun değilim, 128 Halkapınar'a uzatılmalı ve 428 full körüklü çalışmalı. Eğer eshotun imkanları yeterli olursa 228 Egekent 2 - Karşıyaka İskele ve 528 Egekent 2 - Bornova Metro hatlarının açılmasını isterim. 128 de Egekent 2 - Konak hattına dönüşmeli. Salhane yolundan gidip Halkapınar'ı ara durak olarak kullanarak 253 güzergahından gitmeli. 608'in güzergahı da İstiklal mahallesini dolaşacak şekilde diğer hatlar gibi düzenlense güzel olur.

Bu konuya lokal hatlarınızla ilgili memnuniyetinizi belirtip istediğiniz bir değişiklik varsa yazabilirsiniz. Ütopik bir şey de olabilir eshotun bütçesi imkanları çok iyi olursa yapılabilecek düzenlemeleri yazabilirsiniz.
Ben çok memnun değilim, 128 Halkapınar'a uzatılmalı ve 428 full körüklü çalışmalı. Eğer eshotun imkanları yeterli olursa 228 Egekent 2 - Karşıyaka İskele ve 528 Egekent 2 - Bornova Metro hatlarının açılmasını isterim. 128 de Egekent 2 - Konak hattına dönüşmeli. Salhane yolundan gidip Halkapınar'ı ara durak olarak kullanarak 253 güzergahından gitmeli. 608'in güzergahı da İstiklal mahallesini dolaşacak şekilde diğer hatlar gibi düzenlense güzel olur.
128 Halkapınar olmalı kesinlikle 608 i Bornova metro görecek şekilde ayarlasalar bide Centaşı dolaşacak şekilde ayarlasalar 528 e gerek kalmaz

Konu sahibi
128 Halkapınar olmalı kesinlikle 608 i Bornova metro görecek şekilde ayarlasalar bide Centaşı dolaşacak şekilde ayarlasalar 528 e gerek kalmaz
608'in Cansu Sitesinden itibaren centaş yamaç centaş 2 basketbol sahası taş duvar manzara metrokent santral menemen imam hatip ortaokulu duraklarını görecek şekilde güzergahı uzatılmalı hatta umut durağına da gelip uygunsa alttaki fırının önünde de parklama yapabilir. Menemen imam hatip ortaokulu durağı da parklama için uygun gibi bu yüzden buradan kalkarsa bütün Egekent 2'yi dolaşmış olur.

Konu sahibi
Aslında bunlardan sadece 128 Halkapınar'a uzatılsa ve 608'in güzergahı kent 2 içinde uzatılsa yeterli olur ama bunları yapmaları bile çok düşük ihtimal. Halkapınar'a geldikten sonra gerisi kolay metro da tramvay da sık çalışıyor ve her yere rahat gidilebiliyor.

lokal hatlarımdan pek memnun değilim
748 sürekli gecikiyor ne zaman geleceği bile belli olmuyor
698 hep ufak arabalar çalışıyor ve ulukente değil egekent akt. veya çiğli akt. gitmeli (bütün ulukentler için geçerli (749,748,848,698,826)
800 hattından tek memnuniyetim gece 1.15 e kadar kalkışı olması ama aktarma olmaması bayağı kötü o durumdan kimse memnun değil
602 iyi boş oluyor genelde
660 yaz olduğu için dolu binmemeye çalışıyorum olabildiğince
tabiki bahsetmeden geçemeyeceğim Menemen halkının kara sevdası
Menemen-Karşıyaka
Menemen-Bostanlı İskele
hatları açılmalı koyundere kavşağından otobana girip mavişehirden çıkmalı zaten 428 var egekent2 bölgesinde ulukenttede 827 var çiğliden bahsetmiyorum bile bostanlıya gidecek başka bir hatta ihtiyaçları assssla yok

Konu sahibi
lokal hatlarımdan pek memnun değilim
748 sürekli gecikiyor ne zaman geleceği bile belli olmuyor
698 hep ufak arabalar çalışıyor ve ulukente değil egekent akt. veya çiğli akt. gitmeli (bütün ulukentler için geçerli (749,748,848,698,826)
800 hattından tek memnuniyetim gece 1.15 e kadar kalkışı olması ama aktarma olmaması bayağı kötü o durumdan kimse memnun değil
602 iyi boş oluyor genelde
660 yaz olduğu için dolu binmemeye çalışıyorum olabildiğince
tabiki bahsetmeden geçemeyeceğim Menemen halkının kara sevdası
Menemen-Karşıyaka
Menemen-Bostanlı İskele
hatları açılmalı koyundere kavşağından otobana girip mavişehirden çıkmalı zaten 428 var egekent2 bölgesinde ulukenttede 827 var çiğliden bahsetmiyorum bile bostanlıya gidecek başka bir hatta ihtiyaçları assssla yok
Menemen - Bostanlı İskele hattı direkt Koyundere veya Ulukent kavşağından çevre yoluna çıkabilir ama Menemen - Karşıyaka hattı için böyle bir şey yapılacağını sanmıyorum çünkü 853 dışında kuzeyden Karşıyaka'ya giden hat yok o hat büyük ihtimalle Anadolu Caddesi - Girne güzergahında gider.

18 ve 19 dan birinin ring değilde karşılıklı çalışması gerekiyor. Ring seferler bazen faydalı bazen değil.
579 dahil üçünün son seferleri 23:30 olması bana göre rezalet. 00:30 a uzatılması gerek.
879-671 in son seferleri uzun olduğu için Karabağların gece kurtarıcıları oluyorlar.
523-524 19-18i bir nebze rahatlattı diyebiliriz.
681 maalesef hala yeterli değil. En kötü Uzundere ve Yeşilyurttan lozana yada son durak Basmane olup lozanı dolaşacak hatlar açılmalı. Kışın tramvaydan metroya ve üçyol metrodan otobüse aktarma yapmak zulüm oluyor. Bana kalırsa Onat tüneli bitince Uzundere ve Yeşilyurttan otogar otobüsü açılsın ki en azından bir tanesi üçyoldan geçer.
16 da aslında Vatan mahallesine faydalı 30 dkda bir çalışsa faydalı olucak ama sanırım güzergah bir kaç dar ara sokaktan dolayı 45 dkda bir çalışıyor anca.
520 ve 20 rezalet saatinde gelemiyorlar. Yeşilyurt mezarlığı ve Koop evleri-limontepe kısmına sık çalışacak otobüs lazım.
Dediğim gibi Karabağlar bölgesinde 523-193-879-671-873 olmasa gereksiz yere aktarma ve trafik daha fazla oluşurdu. Ancak bu 5 hattın saatleri yine yeterli değil. :)
Ayrıca 517 bana göre 879 kadar sık çalışmalı. Limontepenin iç tarafından F.Altay ve Poligon bölgesine ulaşım yok. İhsan Alyanak bulvarındaki mahallelerde o durumda.

18 ve 19 dan birinin ring değilde karşılıklı çalışması gerekiyor. Ring seferler bazen faydalı bazen değil.
579 dahil üçünün son seferleri 23:30 olması bana göre rezalet. 00:30 a uzatılması gerek.
879-671 in son seferleri uzun olduğu için Karabağların gece kurtarıcıları oluyorlar.
523-524 19-18i bir nebze rahatlattı diyebiliriz.
681 maalesef hala yeterli değil. En kötü Uzundere ve Yeşilyurttan lozana yada son durak Basmane olup lozanı dolaşacak hatlar açılmalı. Kışın tramvaydan metroya ve üçyol metrodan otobüse aktarma yapmak zulüm oluyor. Bana kalırsa Onat tüneli bitince Uzundere ve Yeşilyurttan otogar otobüsü açılsın ki en azından bir tanesi üçyoldan geçer.
16 da aslında Vatan mahallesine faydalı 30 dkda bir çalışsa faydalı olucak ama sanırım güzergah bir kaç dar ara sokaktan dolayı 45 dkda bir çalışıyor anca.
520 ve 20 rezalet saatinde gelemiyorlar. Yeşilyurt mezarlığı ve Koop evleri-limontepe kısmına sık çalışacak otobüs lazım.
Dediğim gibi Karabağlar bölgesinde 523-193-879-671-873 olmasa gereksiz yere aktarma ve trafik daha fazla oluşurdu. Ancak bu 5 hattın saatleri yine yeterli değil.
Sizinle aynı konulara katılıyorum burada

Ekstradan Buca kısmındaki hatlarıma düzenleme olsaydı
303 Konak'tan Adnan Kahveci Caddesini (347 Sk.) kullanarak gitsin Üçkuyular Meydanda bitsin

871 son seferleri 23.00 kadar olmalı, 20.30'da hangi hat biter ki

838 ise Kreş, Mavi Köşe, İsmet Paşa Sağlık Ocağı duraklarını kullanmayıp Eshot hanesindeki BMC ve Temsa'ları kullanabilir

Başlayalım bakalım 585 seferleri okul zamanı çok yetersiz
584 daha fazla çalışmalı ve 585le aynı saatte kalkıyordu bazen Bornovadan bu olmamalı hatta 584 15.00-20.00 arası çalışmalı
249 memnun değilim okul zamanı çok çile çektiriyor/çektirecek
168 kalabalık olsa bile sık gelmesi ile 2 yönde de avantaj ayrıca Osmangazi deparı ds vardı geçen sene
568 gayet yeterli bence
248 Evka 4-Bornova Merkez-Kemer Aktarma olarak açılmalı
567 hem 249a hemde hemde 330'a destek olarak Çamkırana kadar 249 güzergahı ordan sonra 330 güzergahıyla gitmeli
583te 585 yardımcısı olarak aynı Güzergahtan Evka 3 Metroya gitmeli

Geri
Üst Alt