Kesinlikle İzban deyip geçiyorum. En çok geciken ve insanları mağdur bırakan malum Hint banliyösü. Otobüslerde de arada gecikmeler oluyor ama İzban kadar değil en azından.
Aliağa-Tepeköy izban seferleri mi var? ben menemen tepeköy seferleri var diye biliyordumİzban'ın Menemen-Cumaovası arası sık çalışıyor ama Aliağa-Tepeköy arası mutlaka bir problem çıkıyor. Eshot hatlarında 20-520-680-681-59-302-471 problem 18-19 İkiçeşmelik trafiğinde takılırsa sorun olmaktan çıkıyor.
Evet var. Tepeköy veya Aliağa fark etmiyor, her türlü seferlerde gecikme oluyor. İki yönde de çok beklediğim zamanlar hep oluyor.Aliağa-Tepeköy izban seferleri mi var? ben menemen tepeköy seferleri var diye biliyordum
o da bir sorun mu?428 Egekent 2 - Bostanlı İskele de sorunlu. Sorun solo otobüs çalışması, aşırı yoğunluk oluyor.
Onları hiç görmedim de 428'den daha kötüleri çok var. 59 da mesela çok sorunlu. Bir keresinde bu yüzden Bornova Metro'dan Forum Bornova'ya 59'a binmek yerine yürümeyi tercih etmiştim.o da bir sorun mu?
Siz hele 42-46'ya bir görün, o kalabalıktan kurtarmak için 3 tane beslemesi var,
(41,52 ve 56)
buca metrosu bittikten sonra 606 Çamlıkule Metro - Çamkule hattı açılırsa hiç birine gerek kalmazo da bir sorun mu?
Siz hele 42-46'ya bir görün, o kalabalıktan kurtarmak için 3 tane beslemesi var,
(41,52 ve 56)
59da dediğim gibi akıllı hareket memuru ekstra temsa varmış onu Forum Bornova-Bornova Metro ring gibi çalıştırdı. Gayet güzeldi Avm ile anlşılıp içeri otobüs gidebilirse hat olabilir 59/259da Forum duraklarında durmaz diğer hat dururOnları hiç görmedim de 428'den daha kötüleri çok var. 59 da mesela çok sorunlu. Bir keresinde bu yüzden Bornova Metro'dan Forum Bornova'ya 59'a binmek yerine yürümeyi tercih etmiştim.
Bornova-Bölge arası salyangoz gibi gidiyorEn sorunsuz gördüğüm M1 de o bile sorunlu artık. Eskiden ne güzel hiç gecikmeden geliyor tıkır tıkır gidiyor diyordum.
tek ikea için değil izmirdeki bir çok alışveriş merkezi için yapılabilir bu dediğin mesela park bornovaya ulaşım imkansız gibi bir şey eskiden bornova metrodan servis kaldırıyorlardı sonra bir anda iptal ettiler59da dediğim gibi akıllı hareket memuru ekstra temsa varmış onu Forum Bornova-Bornova Metro ring gibi çalıştırdı. Gayet güzeldi Avm ile anlşılıp içeri otobüs gidebilirse hat olabilir 59/259da Forum duraklarında durmaz diğer hat durur
Orası iflas etmedi mi enson orada mağazalar kapanıyordu.tek ikea için değil izmirdeki bir çok alışveriş merkezi için yapılabilir bu dediğin mesela park bornovaya ulaşım imkansız gibi bir şey eskiden bornova metrodan servis kaldırıyorlardı sonra bir anda iptal ettiler
En sorunlusu 27'dir, Beldelere mahkûmdur,arızalansa da Belde,arızalanmasa da, ayrıca Çamlık kalkışlı en kalabalık hattır, herkes 556 yerine 27'yi tercih ederHiç biri 168/249 kadar sorunlu olamaz otobüs arızalanınca Ya belde verirler yada belde verirler
Oraya en son gitmiştim, çok kötü gibi bir şeyOrası iflas etmedi mi enson orada mağazalar kapanıyordu.
Oraya ulaşım sadece 314 ve 949 ile,Oraya en son gitmiştim, çok kötü gibi bir şey
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.