Tema düzenleyici

İzmir'de En Sorunlu Çalışan Ulaşım Araçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dragi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dragi35

Yüzbaşı
Konu sahibi
Kesinlikle İzban deyip geçiyorum. En çok geciken ve insanları mağdur bırakan malum Hint banliyösü. Otobüslerde de arada gecikmeler oluyor ama İzban kadar değil en azından.

eshot tabiikide ve 59 268 555 otogar hatları ve 800

İzban'ın Menemen-Cumaovası arası sık çalışıyor ama Aliağa-Tepeköy arası mutlaka bir problem çıkıyor. Eshot hatlarında 20-520-680-681-59-302-471 problem 18-19 İkiçeşmelik trafiğinde takılırsa sorun olmaktan çıkıyor.

İzban'ın Menemen-Cumaovası arası sık çalışıyor ama Aliağa-Tepeköy arası mutlaka bir problem çıkıyor. Eshot hatlarında 20-520-680-681-59-302-471 problem 18-19 İkiçeşmelik trafiğinde takılırsa sorun olmaktan çıkıyor.
Aliağa-Tepeköy izban seferleri mi var? ben menemen tepeköy seferleri var diye biliyordum

Eshot 168 ve 249 üstüne başka sorunlu hat tanımam

Listem

10 Üçkuyular İskele-Konak(Sebebi:Trafikten dolayı geç kalma)
20 Koop.Evleri-Konak(Sebebi:geç kalma)
59 Kemer-Bornova Metro(Ultra Yoğunluk)
259 Yeşilova-Bornova Metro(Sebebi 59 ile aynı
268 Doğanlar-Bornova Metro(Sebebi:Ultra yoğunluk)
304 Tınaztepe-Konak(Sebebi: Ultra mega yoğunluk)
490 Tınaztepe-Üçyol (Sebebi: Üçyol'da ekmek kuyrukları)

T2 yavaşlıktan,İzban (sebebini zaten biliyorsunuz)

Bu kadar

Konu sahibi
Aliağa-Tepeköy izban seferleri mi var? ben menemen tepeköy seferleri var diye biliyordum
Evet var. Tepeköy veya Aliağa fark etmiyor, her türlü seferlerde gecikme oluyor. İki yönde de çok beklediğim zamanlar hep oluyor.

Hiç biri 168/249 kadar sorunlu olamaz otobüs arızalanınca Ya belde verirler yada belde verirler

Konu sahibi
o da bir sorun mu?
Siz hele 42-46'ya bir görün, o kalabalıktan kurtarmak için 3 tane beslemesi var,
(41,52 ve 56)
Onları hiç görmedim de 428'den daha kötüleri çok var. 59 da mesela çok sorunlu. Bir keresinde bu yüzden Bornova Metro'dan Forum Bornova'ya 59'a binmek yerine yürümeyi tercih etmiştim.

o da bir sorun mu?
Siz hele 42-46'ya bir görün, o kalabalıktan kurtarmak için 3 tane beslemesi var,
(41,52 ve 56)
buca metrosu bittikten sonra 606 Çamlıkule Metro - Çamkule hattı açılırsa hiç birine gerek kalmaz

Onları hiç görmedim de 428'den daha kötüleri çok var. 59 da mesela çok sorunlu. Bir keresinde bu yüzden Bornova Metro'dan Forum Bornova'ya 59'a binmek yerine yürümeyi tercih etmiştim.
59da dediğim gibi akıllı hareket memuru ekstra temsa varmış onu Forum Bornova-Bornova Metro ring gibi çalıştırdı. Gayet güzeldi Avm ile anlşılıp içeri otobüs gidebilirse hat olabilir 59/259da Forum duraklarında durmaz diğer hat durur

59da dediğim gibi akıllı hareket memuru ekstra temsa varmış onu Forum Bornova-Bornova Metro ring gibi çalıştırdı. Gayet güzeldi Avm ile anlşılıp içeri otobüs gidebilirse hat olabilir 59/259da Forum duraklarında durmaz diğer hat durur
tek ikea için değil izmirdeki bir çok alışveriş merkezi için yapılabilir bu dediğin mesela park bornovaya ulaşım imkansız gibi bir şey eskiden bornova metrodan servis kaldırıyorlardı sonra bir anda iptal ettiler

tek ikea için değil izmirdeki bir çok alışveriş merkezi için yapılabilir bu dediğin mesela park bornovaya ulaşım imkansız gibi bir şey eskiden bornova metrodan servis kaldırıyorlardı sonra bir anda iptal ettiler
Orası iflas etmedi mi enson orada mağazalar kapanıyordu.

Hiç biri 168/249 kadar sorunlu olamaz otobüs arızalanınca Ya belde verirler yada belde verirler
En sorunlusu 27'dir, Beldelere mahkûmdur,arızalansa da Belde,arızalanmasa da, ayrıca Çamlık kalkışlı en kalabalık hattır, herkes 556 yerine 27'yi tercih eder

İsterseniz buranın altına "27 için F" yazın,

Geri