Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de En Sorunlu Çalışan Ulaşım Araçları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de En Sorunlu Çalışan Ulaşım Araçları

dragi35

Çaylak
Çaylak
Kesinlikle İzban deyip geçiyorum. En çok geciken ve insanları mağdur bırakan malum Hint banliyösü. Otobüslerde de arada gecikmeler oluyor ama İzban kadar değil en azından.

• Haha
Tepkiler: Enstanya
İzban'ın Menemen-Cumaovası arası sık çalışıyor ama Aliağa-Tepeköy arası mutlaka bir problem çıkıyor. Eshot hatlarında 20-520-680-681-59-302-471 problem 18-19 İkiçeşmelik trafiğinde takılırsa sorun olmaktan çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Listem

10 Üçkuyular İskele-Konak(Sebebi:Trafikten dolayı geç kalma)
20 Koop.Evleri-Konak(Sebebi:geç kalma)
59 Kemer-Bornova Metro(Ultra Yoğunluk)
259 Yeşilova-Bornova Metro(Sebebi 59 ile aynı
268 Doğanlar-Bornova Metro(Sebebi:Ultra yoğunluk)
304 Tınaztepe-Konak(Sebebi: Ultra mega yoğunluk)
490 Tınaztepe-Üçyol (Sebebi: Üçyol'da ekmek kuyrukları)

T2 yavaşlıktan,İzban (sebebini zaten biliyorsunuz)

Bu kadar

• Beğen
Tepkiler: dragi35
o da bir sorun mu?
Siz hele 42-46'ya bir görün, o kalabalıktan kurtarmak için 3 tane beslemesi var,
(41,52 ve 56)
Onları hiç görmedim de 428'den daha kötüleri çok var. 59 da mesela çok sorunlu. Bir keresinde bu yüzden Bornova Metro'dan Forum Bornova'ya 59'a binmek yerine yürümeyi tercih etmiştim.

Onları hiç görmedim de 428'den daha kötüleri çok var. 59 da mesela çok sorunlu. Bir keresinde bu yüzden Bornova Metro'dan Forum Bornova'ya 59'a binmek yerine yürümeyi tercih etmiştim.
59da dediğim gibi akıllı hareket memuru ekstra temsa varmış onu Forum Bornova-Bornova Metro ring gibi çalıştırdı. Gayet güzeldi Avm ile anlşılıp içeri otobüs gidebilirse hat olabilir 59/259da Forum duraklarında durmaz diğer hat durur

• Beğen
Tepkiler: Bucali ve dragi35
59da dediğim gibi akıllı hareket memuru ekstra temsa varmış onu Forum Bornova-Bornova Metro ring gibi çalıştırdı. Gayet güzeldi Avm ile anlşılıp içeri otobüs gidebilirse hat olabilir 59/259da Forum duraklarında durmaz diğer hat durur
tek ikea için değil izmirdeki bir çok alışveriş merkezi için yapılabilir bu dediğin mesela park bornovaya ulaşım imkansız gibi bir şey eskiden bornova metrodan servis kaldırıyorlardı sonra bir anda iptal ettiler

• Beğen
Tepkiler: dragi35 ve Bucali
Hiç biri 168/249 kadar sorunlu olamaz otobüs arızalanınca Ya belde verirler yada belde verirler
En sorunlusu 27'dir, Beldelere mahkûmdur,arızalansa da Belde,arızalanmasa da, ayrıca Çamlık kalkışlı en kalabalık hattır, herkes 556 yerine 27'yi tercih eder

İsterseniz buranın altına "27 için F" yazın,

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.