168 çakılıydı iki yönlü de59 268 585 ne durumda var mı bilen?
şimdi ekledim mesaja,kontrol edebilirsinizBornova yönüne doğru da çakılı mı gidiyor?
602 660 800e bu zamanda çok iş düştü. Zaten 800ün kendi kalabalığı yetmiyor gibi şimdi ultra kalabalık oldu.şimdi ekledim mesaja,kontrol edebilirsiniz
En azından 912 çalışsaydı grevde.912 normal günlerinde bile körüklüyle yetmiyordu,şimdi kitlenin yarısı İZBAN yarısı da İZTAŞIT'ta
Cuma günü akşam 8'de normale göre bir tık yoğundu.428in yokluğunda 128 nasıldı var mı bilen?
İzban zaten normalde de yoğun oluyor. Şimdi hiç düşünemiyorum.912 normal günlerinde bile körüklüyle yetmiyordu,şimdi kitlenin yarısı İZBAN yarısı da İZTAŞIT'ta
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.