Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulda En Sevmediğiniz Ulaşım Araçları (Belirli Bir Model Veya Araç Olucak Otobüs Vapur Metro Hepsi Dahil) | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulda En Sevmediğiniz Ulaşım Araçları (Belirli Bir Model Veya Araç Olucak Otobüs Vapur Metro Hepsi Dahil)

1) T1 Bağcılar - Kabataş Tramvay hattı. Berbat kokuyor ve klima icat edilmemiş.

2) Şirket fark etmeksizin herhangi bir Eski Kasa BMC Procity'nin en arka 2'li koltuğu. Yan oturararak sığıyorum. Sığman için 1.50 cm ve 40-45 kg olman gerekiyor

3) Eski kasa (2012-2013) Güleryüz Cobra GD-272 LF'ler. Yazın hamamdan daha sıcak oluyorlar

4) Herhangi bir Temsa (İETT CNG'lisi ve Plus LF hariç)

Son düzenleme:
T1 Bağcılar - Kabataş Tramvay hattı. Berbat kokuyor ve klima icat edilmemiş.

Şirket fark etmeksizin herhangi bir Eski Kasa BMC Procity'nin en arka 2'li koltuğu. Yan oturararak sığıyorum. Sığman için 1.50 cm ve 40-45 kg olman gerekiyor

Eski kasa (2012-2013) Güleryüz Cobra GD-272 LF'ler. Yazın hamamdan daha sıcak oluyorlar

Herhangi bir Temsa (İETT CNG'lisi ve Plus LF hariç)
Plus Lflee güzel bir biniyorum püfür püfür oluyor birde bizde şoförler pencereleri kapattırır. Kapıları kapatır klimayı açık bırakır yakıt gider ama otobüse bindin mş buz gibi olur seviyorum Plusları

BMC Procity
T4 Topkapı Mescid-i Selam tramvay
Temsa Avenue (Plus ve CNG hariç):

Akia Ultra LF 12 (Cummins) : Hem araç aşırı titriyor, gürültülü motor sesi de cabası.

Güleryüz Cobra GD-272 LF (Uzay Kasa , Cummins 2018-2019): bazı araçlarım egzoz patlak oluyor

Son düzenleme:
Temsa Avenue LF (Özellikle 2013 öncesi olanlar ile Savaş Petrol araçları. Motor titeşimi ve trim sesinden dolayı)

Mercedes Conecto G (Çok sert süspansiyonu ve gürültülü trim sesinden dolayı. Hele hele metrobüste bunlara binmek tam bir işkence.)

Karsan Körüklü (Sık sık arıza yapmaları ve yağmurlu havalarda tavandan su gelmesinden dolayı.)

BMC Procity (Koltuk diz mesafesi ve motor titreşiminden dolayı)

Güleryüz Cobra (Özellikle 2013 öncesi olanlardan bahsedeceğim. Klima performansı kötü. İç dizaynı ve ışıklandırması kötü.)

M4 (CAF Trenleri) (İç dizaynı kötü ve iç ışıklandırma berbat.)

M1 (ABB trenleri) (Konfor berbat. İç alanı dar.)

M6/eskiden M2'de çalışan Alstom trenleri (İçi ahır gibi kokuyor ve İç alanı dar.)

T4 Düevag ile Beyaz yerli yapım trenler.

Bu vapurları pek sevmem. 2009 yılında inşa edilmişler.

images (3).jpeg

Temsa avenue LF (2009-2015) konfor anlamında açık ara en kötü otobüs olabilir.
Güleryüz Cobra GD 272 (uzay kasadan önceki kasa) aracın görüntüsünü beğenmiyorum.
Tezeller lf 1200
TCV karat

Temsa Avenue LF (Özellikle 2013 öncesi olanlar ile Savaş Petrol araçları. Motor titeşimi ve trim sesinden dolayı)

Mercedes Conecto G (Çok sert süspansiyonu ve gürültülü trim sesinden dolayı. Hele hele metrobüste bunlara binmek tam bir işkence.)

Karsan Körüklü (Sık sık arıza yapmaları ve yağmurlu havalarda tavandan su gelmesinden dolayı.)

BMC Procity (Koltuk diz mesafesi ve motor titreşiminden dolayı)

Güleryüz Cobra (Özellikle 2013 öncesi olanlardan bahsedeceğim. Klima performansı kötü. İç dizaynı ve ışıklandırması kötü.)

M4 (CAF Trenleri) (İç dizaynı kötü ve iç ışıklandırma berbat.)

M1 (ABB trenleri) (Konfor berbat. İç alanı dar.)

M6/eskiden M2'de çalışan Alstom trenleri (İçi ahır gibi kokuyor ve İç alanı dar.)

T4 Düevag ile Beyaz yerli yapım trenler.
M1 ve hele hele alstomları sevmeyen bizden değildir

• Beğen
Tepkiler: WowTurkey
1- Güleryüz Cobra GM-290 LF (CNG'li olanlar) Araçlarda Pancar Motoru var.
2- Temsa Avenue LF (2011-2013 arası). Bunlarla da tir tir titriyorum.
3- BMC Procity (Euro 4 motorlular) çok sorunları var.
4- TCV Karat L. Yürüyen bomba.
5- Temsa Avenue LF (CNG) Bu araçların frenleri tutmuyor.
6- Mercedes-Benz Conecto K. Maalesef listemde. Engebeli yollarda çok fena sallanıyor.
7- Karsan Avancity. (Tamamı) Hararet sorunu var.
8- Akia Ultra LF 25. Bunu da istemeyerek ekliyorum. Otobüsün kliması içten kış mevsimi gibi ama dışında pöfff. Çok gürültülü bir ses çıkıyor.
9- Otokar Sultan LF. Bunun nedeni Conecto K'lerle aynı.
10- BMC Procity Euro 5. Bu modele nedense gıcık oluyorum. (İETT çıkması olanlar hariç).

Listeye eklemediklerim.
1- Güleryüz Cobra GD-272 LF/GM-220 LE.
2- Akia Ultra LF 12.
3- Otokar Kent LF/290LF/XL/Sultan Maxi City.
4- Tezeller Autobus LF1200.
5- Temsa Avenue LF (2014-2018 arası)
6- Karsan Atak
7- Isuzu Citiport/Novociti Life.
8- Mercedes-Benz Citaro (Solo/G/GL).
9- Mercedes-Benz Conecto Solo.
10- BMC Procity TR/Neocity.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.