Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

Marmaray’dakiler arızalar haricinde çalışıyorlar (açılmayan kapı, çalışmayan anons sistemi gittikçe yaygınlaşmaya başladı hatta en son bindiğimde bilgilendirme ekranında sadece marmaray yazıyordu ve bu 10-15 istasyon sürdü)
Ve bunu yazdıktan saatler sonra Sirkeci’de tren hizalanamadı. Sanırım makinist kontrolü ele alıp düzgün bir şekilde perona soktu

Keşke hala çalışsa imiş, 21.00 ile 23.35 seferi arasında 2.5 saat var yaw. 22 seferi de olsaymış bari.

Bir de eskiden D61: Taksim-Ataşehir varmış. Hala olsa ne güzel tek araçla stada gidecektim. :/
Beşiktaş stadına mı? Tek araçla gidiliyordur kesin beşiktaştan. 50L, 55ET aklıma gelen seçenekler

Son düzenleme:
Fenerli olmanız yakışmado izmirde o kadar giçlü takım varken

Keşke 256 daha sık olsaydı
Hocam (biraz konu dışı oluyor ama) siz bir KARŞIYAKA'lıya Göztepe'yi mi tut diyorsunuz? :D

Karaköy->Beşiktaş Vapuru'nun zevki ayrı oluyor. Yolcu olarak boş, trafik derdi yok 15-20dk'da gidiyor.

Hocam (biraz konu dışı oluyor ama) siz bir KARŞIYAKA'lıya Göztepe'yi mi tut diyorsunuz? :D

Karaköy->Beşiktaş Vapuru'nun zevki ayrı oluyor. Yolcu olarak boş, trafik derdi yok 15-20dk'da gidiyor.
ben izmir dinamiklerine aşina değilim eminönü-karaköy-kadıköy vapurunu tavsiye ederim size

ben izmir dinamiklerine aşina değilim eminönü-karaköy-kadıköy vapurunu tavsiye ederim size

Fenerbahçe(Karşıyaka)-Galatasaray(Göztepe)-Beşiktaş(F.Altay) gibi düşünebilirsiniz.

Galata'dan Kadıköy'e geçmem gerekirse deneyeceğim hocam.

32M -> O3063

Park Ada - İsmetpaşa Mh. Arası seyahat ettim

32T -> O2268

İsmetpaşa Mh. - Aksaray arası seyahat ettim

36ES -> A-343

Yusufpaşa - Bayrampaşa/Maltepe metrobüs arası seyahat ettim

32 -> A3113

Bayrampaşa/Maltepe metrobüs - Bilgehan caddesi arası seyahat ettim (Malum olaydan dolayı inmek zorunda kaldım ilk defa başıma geliyor keşke soğukkanlı olsaydım)

treni sevmenize beğendim. hyundai rotem dünya standardıdır benim gözümde. ama hep rotem diye hitap edilmesi benim çok gözüme batan bir detay olmuştur. çünkü rotem korede üretilenlere deniyor. türkiye, avrupa'da üretilenlere eurotem deniliyor. bizimkiler de türkiyede üretilmesine rağmen eurotem değil de rotem yazıyor.

en iyi tren değildir ama. orada 99 alstom, m1 abb, alstom citadis gibi güçlü rakipleri vardır
Rotem çok kötü burda hiç sevmiyoruz

Tramvayına T4’e binmediğim için yorum yapamayacağım. Metroyu becerebilen bir firma tramvayıda hayli hayli yapıyordur.
İzmir'dekilerin hepsinin eurotem olması lazım. Genel olarak pek sevilmiyorlar.

Tramvayına T4’e binmediğim için yorum yapamayacağım. Metroyu becerebilen bir firma tramvayıda hayli hayli yapıyordur.
T4'dekine defalarca kez binmiş biriyim içi geniş ve kliması iyi soğutuyor o konuda güzel ama dış tasarımı ve çıkardığı sesi sevmiyorum. Antalya ve İzmir'deki Hyundai Rotem tramvaylarına ise hiç binmediğim için onları da bilmiyorum nasıl olduklarını.

29 Ekim tarihli liste:

C-1627 - 129T: Sırmakeş Sokak - Yıldız Teknik Üniversitesi

B-1740 - 63: Yıldız Teknik Üniversitesi - Fındıklı

A-014 - 22: Fındıklı - İstinye Dereiçi

B-1724 - 29Ş: İstinye Dereiçi - Kar Kuyusu

A-083 - 66: Bahçeler - Eminönü

B-1523 - 97A: Eminönü - Kocatepe

A-1627 - 89K: Kocatepe - Halkalı Park

B-5056 - KÇ2: Halkalı Park - Kartaltepe

A-5020 - 34AS: Sefaköy - Zincirlikuyu

M-4617 - 34Z: Zincirlikuyu - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

M-2597 - 15F: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü - Altunizade Metrobüs