Ve bunu yazdıktan saatler sonra Sirkeci’de tren hizalanamadı. Sanırım makinist kontrolü ele alıp düzgün bir şekilde perona soktuMarmaray’dakiler arızalar haricinde çalışıyorlar (açılmayan kapı, çalışmayan anons sistemi gittikçe yaygınlaşmaya başladı hatta en son bindiğimde bilgilendirme ekranında sadece marmaray yazıyordu ve bu 10-15 istasyon sürdü)
Beşiktaş stadına mı? Tek araçla gidiliyordur kesin beşiktaştan. 50L, 55ET aklıma gelen seçeneklerKeşke hala çalışsa imiş, 21.00 ile 23.35 seferi arasında 2.5 saat var yaw. 22 seferi de olsaymış bari.
Bir de eskiden D61: Taksim-Ataşehir varmış. Hala olsa ne güzel tek araçla stada gidecektim. :/
Fenerbahçe Ülker Spor Kompleksi, Ataşehir'e. . : )Beşiktaş stadına mı? Tek araçla gidiliyordur kesin beşiktaştan. 50L, 55ET aklıma gelen seçenekler
Fenerli olmanız yakışmado izmirde o kadar giçlü takım varkenFenerbahçe Ülker Spor Kompleksi, Ataşehir'e. : )
Hocam (biraz konu dışı oluyor ama) siz bir KARŞIYAKA'lıya Göztepe'yi mi tut diyorsunuz?Fenerli olmanız yakışmado izmirde o kadar giçlü takım varken
Keşke 256 daha sık olsaydı
ben izmir dinamiklerine aşina değilim eminönü-karaköy-kadıköy vapurunu tavsiye ederim sizeHocam (biraz konu dışı oluyor ama) siz bir KARŞIYAKA'lıya Göztepe'yi mi tut diyorsunuz?
Karaköy->Beşiktaş Vapuru'nun zevki ayrı oluyor. Yolcu olarak boş, trafik derdi yok 15-20dk'da gidiyor.
ben izmir dinamiklerine aşina değilim eminönü-karaköy-kadıköy vapurunu tavsiye ederim size
Rotem çok kötü burda hiç sevmiyoruztreni sevmenize beğendim. hyundai rotem dünya standardıdır benim gözümde. ama hep rotem diye hitap edilmesi benim çok gözüme batan bir detay olmuştur. çünkü rotem korede üretilenlere deniyor. türkiye, avrupa'da üretilenlere eurotem deniliyor. bizimkiler de türkiyede üretilmesine rağmen eurotem değil de rotem yazıyor.
en iyi tren değildir ama. orada 99 alstom, m1 abb, alstom citadis gibi güçlü rakipleri vardır
İstanbul’daki rotemlerin hepsinin maşallahı var birbirinden güzel araçlar. TCDD bakamıyorRotem çok kötü burda hiç sevmiyoruz
Tramvayı da hayatımda gördüğüm en kötüsüİstanbul’daki rotemlerin hepsinin maşallahı var birbirinden güzel araçlar. TCDD bakamıyor
Tramvayına T4’e binmediğim için yorum yapamayacağım. Metroyu becerebilen bir firma tramvayıda hayli hayli yapıyordur.Tramvayı da hayatımda gördüğüm en kötüsü
İzmir'dekilerin hepsinin eurotem olması lazım. Genel olarak pek sevilmiyorlar.Tramvayına T4’e binmediğim için yorum yapamayacağım. Metroyu becerebilen bir firma tramvayıda hayli hayli yapıyordur.
T4'dekine defalarca kez binmiş biriyim içi geniş ve kliması iyi soğutuyor o konuda güzel ama dış tasarımı ve çıkardığı sesi sevmiyorum. Antalya ve İzmir'deki Hyundai Rotem tramvaylarına ise hiç binmediğim için onları da bilmiyorum nasıl olduklarını.Tramvayına T4’e binmediğim için yorum yapamayacağım. Metroyu becerebilen bir firma tramvayıda hayli hayli yapıyordur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.