Sarı ve Turuncular aynı araçlar.Turkuaz Taksi -> daha pahalıdır, daha lüks araçlar sürerler (genelde octavia) havalimanlarında bulunabilir
Sarı taksi -> istanbulda yavaş yavaş yerini sarı-beyaz’a bırakacak sıradan taksi
Turuncu taksi -> hiç binmedim ama sarıyla aynıdır diye tahmin ediyorum
Turuncu taksiler daha hırpalanmış daha bakımsız gözüküyor sarı muadillerine göreSarı ve Turuncular aynı araçlar.
Turkuaz taksiler önce Elektrikli taksi diye başladılar, sonradan konforlu taksiye döndüler.
Siyah taksiler de zaten VIP araçlar.
Renkleri solmuş olabilirlerTuruncu taksiler daha hırpalanmış daha bakımsız gözüküyor sarı muadillerine göre
adam arabayı boyatmamış olabilir.Ben bir keresinde Bordo Kırmızı renkli taksi görmüştüm o galiba İlçeye aitti . ama tabi 6 -7 sene oldu .
34 C 00XX ve 34 M 00XX plakalı taksiler. Unutmam o günleri.Ben bir keresinde Bordo Kırmızı renkli taksi görmüştüm o galiba İlçeye aitti . ama tabi 6 -7 sene oldu .
Onlardan hiç kalmadı. Bordo taksilerin hepsi sarı oldu.Şimdi merak ettim araştırdım Silivri de varmış ama çok az olabilir artık
Ekli dosyayı görüntüle 96246
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.