Evet vardı ilk çıktığından beriyenimi takıldı yoksa daha önceden varmıydı bilmiyorum ama a1814 bmc procity trde kapı üstleri yolcu aydınlatmaları takılıydı ilk çıktığında varmıydı bunlar ?
Evet vardı ilk çıktığından beriyenimi takıldı yoksa daha önceden varmıydı bilmiyorum ama a1814 bmc procity trde kapı üstleri yolcu aydınlatmaları takılıydı ilk çıktığında varmıydı bunlar ?
Yalnızca araç iett ve otobüsüm nerede çalışıyor abiSevgili arkadaşlar "İETT NEXT." 'te sistem mi çöktü? Şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 93400
"OTOBÜSÜM NEREDE." 'yi bana bulabilir misin? Şimdiden teşekkürler.otobüsüm nerede
uygulama o. İnternetten arac.iett.gov.tr’ye de bakabilirsiniz"OTOBÜSÜM NEREDE." 'yi bana bulabilir misin? Şimdiden teşekkürler.![]()
Plaka 34 KP 0412.Bu plakayı arattığımda B-1881'in eski aracı çıkıyor.A-1559 savaş petrol aracı olmuş ohaa
Kaç model A-1559 2014 dimiPlaka 34 KP 0412.Bu plakayı arattığımda B-1881'in eski aracı çıkıyor.
2013-2014.Kaç model A-1559 2014 dimi
İyii 2014 fena değil2013-2014.
2015 alsa daha iyi olurdu.İyii 2014 fena değil
Evet ama sağlık olsun İETT next ve otobüs 34 neden calışmıyor2015 alsa daha iyi olurdu.
Bmc bayileri sürekli kampanya düzenliyor kredi çekip topluca yeni bmc neden alınmıyor sizde hem yolcular hem şöförler rahat eder. Uzun vadeli düşünmüyor sizinkilerBizim BMC ler 2015 OLACAK
Öyle ama şuan 2025 düşünmüyoruzBmc bayileri sürekli kampanya düzenliyor kredi çekip topluca yeni bmc neden alınmıyor sizde hem yolcular hem şöförler rahat eder. Uzun vadeli düşünmüyor sizinkiler
Bugün A-1687 bindim balatalar dan koku geliyordu2015 alsa daha iyi olurdu.
İstanbul'da da 2011-2012 model Temsa'lar, BMC Procity, Belde 4'ler hâlen cirit atarken, aynı yıllarda üretilen Otokar'ları hemen elden çıkartıyorlar.Bu sene 3 tane alçak tabanlı kent lf yüksek tabanlı belde ile değişti. Buna izin bile verilmemesi gerek büyük rezalet resmen Ankara ulaşımı en felaket günlerini yaşıyor
2013 Model 34 KP 0412 plakalı Savaş Petrol'ün Temsa Avenue LF'sini almış@Emirinho10 A-1559 sisteme işlenmiş 2014 model dimi bi kontrol etsene
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.