M2 Metro araçlarında reklam yapılıyor sanırım otobüslerdeki reklamları çekerken bunlar da aklıma geldi.
Dreame
Karcher
Dreame
Karcher
T3???????????????Bunu tramvayı da eklerdik ama hiç yok tramvay da reklam
Eskiden çok vardı. T1 hattında. Son zamanlara doğru sadece Getir reklamı vardı. Onları da söktüler. Şimdi hiç reklam yok.Bunu tramvayı da eklerdik ama hiç yok tramvay da reklam
T1'de reklamlı araç kalmadı. T3'ün durumunu bilmiyorum.T3???????????????
T1’de de var.
T1’de bir tek alstomlarda oluyordu reklam diye biliyorum ve genelde getir reklamıydıT1'de reklamlı araç kalmadı. T3'ün durumunu bilmiyorum.
Aynen hocamT1’de bir tek alstomlarda oluyordu reklam diye biliyorum ve genelde getir reklamıydı
Alstom'lar reklam almadı. Bombardier'ler aldı.T1’de bir tek alstomlarda oluyordu reklam diye biliyorum ve genelde getir reklamıydı
Bana hep alstonlar denk geldi o zaman?Alstom'lar reklam almadı. Bombardier'ler aldı.
O iğrenç gri-turuncu-mavi kombosu gidince araç yenilenmis gibi duruyor vallaABB’lerin reklam aldığı nadir bir fotoğraf. Tam tarih eski sitenin kapanmasından ötürü bilinmiyor ama 2008’de başka bir siteye kopyalanmış.Ekli dosyayı görüntüle 99772
@ağır su ’ya teşekkürler.
RagebaitO iğrenç gri-turuncu-mavi kombosu gidince araç yenilenmis gibi duruyor valla![]()
Hocam doğru söylüyor ama.O iğrenç gri-turuncu-mavi kombosu gidince araç yenilenmis gibi duruyor valla![]()
içi de güzel bence (koltuklara bakmayın)Hocam doğru söylüyor ama.
Araçlar sanki daha yeni gibi duruyor içine girene kadar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.