Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett'nin Öğrenci Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett'nin Öğrenci Hatları

94, 75O gibi kapatılıp yeniden açılan bir hattı ama sadece sabah 2 sefer koymuşlardı. Kapatılmasına şaşırdım diyemeyeceğim.

Haftada gidiş-dönüş sadece 20 seferi olan 55Y ise çalışmaya devam ediyor.
55Y’nin var oluş sebebini hiç bir zaman anlayamadım. Bir keesinde sabahın köründe denk gelmiştim 4-5 yolcu vardı

Öğrenci hatlarına eskilerden bir örnek vermek gerekirse 500ES
Hala var olanlardan 85C geliyor aklıma çoğu seferi öğrenci yurdundan başladığı için

55Y’nin var oluş sebebini hiç bir zaman anlayamadım. Bir keesinde sabahın köründe denk gelmiştim 4-5 yolcu vardı
Günde zaten 4 seferi var. Bildiğim kadarıyla işe gidenleri taşıyor

Ekran görüntüsü 2025-06-22 135906.png

133kt 133m öğrenciler tarafından sık mı kullanılıyor? 133kt bana hep beyaz yakalı taşıyor gibi geldi 133m genelde boş çalışıyor
133M saatleri saçma olduğu için fazla öğrenci görememeniz normal lakin aksi yöndeki Şekerpınar bölgesindeki liseler için giden öğrenciler var. 133KT Halil Türkkan AİHL deparı var öğrenci var ki böyle depar açılmış.

71T hattına da okul hattı diyorum. Ataköy'deki şu okulların oradan geçiyor: Medeni Berk, 60. Yıl ve Muhittin Üstündağ İÖO'larından, Ataköy ve Ataköy Cumhuriyet Liseleri yakınından geçiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.