50 hattının sefer süresi tahmini kaç asırdır?
80 93M varken ne kadar gerekli bilemiyorum
TM33 TM olarak açılmaz, tek biletli olarak açılabilir
50P Çırçır’da kalmalı. Geçtiği yerlerin çoğu oraya başka bir hatla entegre zaten. Bir de 50E var zaten. Çırçır Peronlar o kadar da ölmedi
25G uzatması saçma. Yapılmayarak hiç bir şey kaybedilmiyor.
50AB mantıklı bir hat da Beşiktaş Peron’a kadar gitmemeli. Gümüşsuyu’nda bitebilir.
41Y’yi ben de böyle diriltme fikrini dillendirmiştim. Balat, Fener için T5 var artık. 41Y o dediğim güzergahla açılabilir. Aynı güzergaha da Hamidiye’den başlayan bir tane farklı hat konabilir.
öncelikle teşekkürler geri dönümün için
1-evet haklısın 50 çok uzun olmuş, ortaköy vadiden Alibeyköye gidecek şeklinde 2 hatta ayrılsa (alibeyköy - eminönü - vadi ve alibeyköy - çağlayan - şişli - vadi) nası olur sence?)
2- burdaki asıl amacım halıcıoğlu, okmeydanı ve etrafını millet caddesine tek vesaitte uzatmaktı, halıcıoğlundan yenikapıya tek vesaitte gitmekte imkansız
3-güzel isim bulamadım diye koydum herhangi bi olayı yok, 50TG olabilir belki
4-burda haklısın bunu öylesine yazmıştım (ama hat adı kesinlikle 37 olarak değiştirilmeli)
5-niye? vatan veya millet caddesinde gece geçen otobüs gayet güzel olur bence
6-farketmez bunun üstüne fazla düşünmemiştim zaten.
taksim/beşiktaş - alibeyköy giden 50L 50T 50N var, t ile l tünelden geçiyor ve birisi sahile iniyor
benim 50AB hattılma birlikte iki tane tünelden geçmeyen taksim-beşiktaş hattı olacak (diğeri 50N) 50N sahile inmiyorsa bu insin bari dedim.
7-aklımda şöyle bir güzergah var:
41Y yenikapı - kulaksız - ayazağa
Yenikapı etkinlik alanı - Langa-davutpaşa - Yenikapı marmaray - Yenikapı transit - İBB - Vefa - Unkapanı - Şişhane 6 - Kasımpaşa - Deniz Hastanesi - Yeniçeşme - Kulaksız - Okçular tekkesi - Konak camii - Çeşme - Fatih sultan caddesi - Eserler - Nişangah - Gazhane yolu - Kağıthane tünel - Kağıthane garajı - Sadabad — burdan sonrası 50D ile aynı
halıcıoğlu ve sütlücedeki insanlarda ilk mesajımda yazdığım 80 hattını kullanabilirler yenikapıya gitmek için
belkide ayazağa yerinde hamidiye hattıda olabilir o zaman adı 44 veya 54 olur