Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett Ve İstanbul Metro A.ş.'nin %100 Elektrikli Crrc Art 2.0 Metrobüsü | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett Ve İstanbul Metro A.ş.'nin %100 Elektrikli Crrc Art 2.0 Metrobüsü

  • #21
adı üstünde metrobüs. uzun olur aslında bu tramvaya benziyorda neyse. 😁
urfaya alınan küçük tramvayın büyük hali.

oda tekerlekli buda tekerlekli. Irkçılık yapmayın tramvayın tekerleği var diye. 😁

1751130405217.png
 
  • Beğen
Tepkiler: Semih19-2
  • #29
Ayrıca Bahçelievler Belediyesi de meydanda sürekli başa ve sona giden tramvayı da açmıştı geçen yıllarda

009_2023_01_2023_22_Aralik_10_20231214_2_61688857_95860255.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: Rime
  • #35
Üretici firma CRRC, Çin merkezli bir firma. Aynı zamanda ülkemizde de MNG Holding iş birliğiyle Ankara'da da bir fabrikası bulunuyor. Ankara Metrosu ve M11 projeleri için de araç ürettiler. Bu ART 2.0 isimli araç da Çin'de üretilmiş. İlk modeli olan ART Çin tarafından kullanılıyor.
Bir âdet kaç dolar veya kaç TL
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.