Tema düzenleyici

İETT/ÖHO'da Hangi Hatlarda Otobüs Sürmek İstemezsiniz?

Öncelikle @Hermes kardeşime çok teşekkür ederim .

Hehehe sonra klasik hattımızla başlayalım .

1–> 36V : Kanser bir trafiği ve affedersiniz ama beyni olmayan bir yolcu kitlesine sahip
. Arızalar … Başka günün konusu

2–> 36L ve 36Z : Akşam trafiği delirticidir . Heleki maç günleri . Allah korusun .

3–> Gazi Hatları : Sevmediğim yerde araç kullanmak istemezdim . Saçma bir yer . Beni bu bölgeden geçen bir hatta atasalar , işimi bırakırdım .

4–> (Eski) 36T : Körüklü araçlar çalışıyordu zaten hep , ayrıca yolları aşırı dar . Çok fazla dur kalkı var ayrıca . Şu 4’lü arasındaki en zor hat olabilir bence ( Var olduğu günler )

Bayramtepe-Güvercintepe'den geçen herhangi bir hat (Yolcu kitlesi) -> Aklıma gelenler HS2-79Y... devamı daha gider

ve

Herhangi bir durağında lise olan hatlar. Herkes aynıdır demiyorum ama içlerinde maalesef otobüse nasıl bineceğini bilmeyen, araçlara zarar veren abonman olmasına rağmen kart basmamak için orta kapıdan binip kartını basmayanlar var. İçlerinde sessiz sedasız giden çok iyi öğrenciler de var ama kötüsü de hiç çekilmiyor

MK22,HS2,142B,146T,336,97GE,97,98,
98H,78
MK22 Şehir Hastanesinde izdiham yaratıyor,HS2'de aynı şekilde.142B'de K.S.S Hastanesinde izdiham yaratıyor.146T'yi de ne zaman görsem dolu,336,97,98,78,98H'de aynı şekilde

Avrupa'dan 30M, 89C, 33, 98G, 141M, 146T

Anadolu'dan 4, 16, 17, 500T, 522, 522ST
30M ankastresi olana kötü hat yoksa kısa ve getirisi bol bir hat

Anadolu’da 4, 16, 17 nedendir? Üçü de nezih hatlar ufak tefek sorunları dışında

65+lik kesim yüzünden, bu hatlarda çok fazla sayıdalar diye biliyorum.

Avrupa hatlarına 92Ş'yi ve 97M'yi de ekliyorum.
4’te pek yaşlı kesim görmedim. Heterojen kitle. 16’da haklısın 16D ne olursa olsun tam bilet kestiği için öyle. 17’yi bilmiyorum ama pendik kadıköy dolmuşu kitlesine benzer olabilir

41ST -> Malum şirket temsaları diyip geçicem.

62G -> Yolcu kitlesi kötü, ÇOK DOLU, sefer saatleri kötü, deparı ve onun da saatleri çok kötü.

64Ç -> "Hey Siri, İlk durağım ile son durağım arasında taş çatlasa 20 dakikam varken ben kendi rotamı nasıl çizeyim de ring seferlerim 4 saat sürsün? Beni Karsanla çalıştır, ve beni en TRAFİKLİ rotadan sürükle, ne kadar yavaş ulaşırsam o kadar iyi."

65A -> Kağıthane'nin 78F'si ama siteler ve geniş yollar yerine, Gültepe ve yokuşlu dar yollardan geçiyor ve yolcu tipleri çok kötü.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt