A-202 akia ile çalışıyor ama plaka farklı 2 gün önce 78 de gördüm
Araçlar sisteme işlendi A-202 ve A-219 2025 BMCA-202 akia ile çalışıyor ama plaka farklı 2 gün önce 78 de gördüm
Çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten İnşallah ileride yeniden aynı araçtan alır.C-353, B-039'un eski aracı 2015MODEL BMC PROCİTY ile değiştirmiştir
Eski aracı 2012MODEL MERCEDES-BENZ CONECTO
B-270'in eski otobüsüdürA-265 2012 Model Otokar Kent 290LF olan aracını 2016 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Aracı görmek için takip ettim gördüm de fakat Otokarın araçları hep aynı olduğu için model yılının sisteme işlenmesini için bekledim
Ekli dosyayı görüntüle 86308
C-264 ne zaman değişecek?C-353, B-039'un eski aracı 2015MODEL BMC PROCİTY ile değiştirmiştir
Eski aracı 2012MODEL MERCEDES-BENZ CONECTO
Keşke farklı bir şey isteseymişsinDarısı A-1719'a diyelim.
Hay şansımı kaç gündür yeni aracı sisteme islensin de yazayım diye bekliyorum sana kısmetmişA-265 2012 Model Otokar Kent 290LF olan aracını 2016 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Aracı görmek için takip ettim gördüm de fakat Otokarın araçları hep aynı olduğu için model yılının sisteme işlenmesini için bekledim
Ekli dosyayı görüntüle 86308
Hocam bu aracı çok takip ettim. Her seferinde garajdan Çıkarken kıl payı kaçırdım. En sonunda gördüm fakat model yılını anlayamadığım için haberi yazmak istemedim.Hay şansımı kaç gündür yeni aracı sisteme islensin de yazayım diye bekliyorum sana kısmetmiş
Evet. Temsa Avenue LF'de A-1719 kodu yazıyor.Keşke farklı bir şey isteseymişsin
Miyop olduğum için uzağı göremediğimden dolayı fotoğraf çektim.
Yanlış görmüyorsam gitaşta A-1719 kodu Temsaya verilmiş. Sanki plakası da 34 KP gibi bir şey
Ekli dosyayı görüntüle 86355
Otokar almasınlar da at arabasına razı olurumMillet "MERCEDES." almak için varını yoğunu satıyor bunlar tam tersini yapıyor vallaha mis gibi "MERCEDES." dururken eski kasa "BMC." nedir anlamıyorum? Yeni kasa olsaydı bir şekilde anlarım.★★★
A-1719 34NGD300 plakalı ve A-405'in eski aracıKeşke farklı bir şey isteseymişsin
Miyop olduğum için uzağı göremediğimden dolayı fotoğraf çektim.
Yanlış görmüyorsam gitaşta A-1719 kodu Temsaya verilmiş. Sanki plakası da 34 KP gibi bir şey
Ekli dosyayı görüntüle 86355
Ayrıca 2013 model TemsaA-1719 34NGD300 plakalı ve A-405'in eski aracı
Kp plakalı A-1812'nin eski aracına öho çıkarmaları yapıştırılmış
Bence yeni kasa da 2016 dan 2020 ye kadar kötü sonradan gerçekten düzelttiler sıkıntıları bence ama dış görünüş olarak kesinlikle ikinci nesil Conecto her zaman daha iyiBen şahsen yeni conectoyu beğenmiyorum procity tr çok yolu hissetiriyo ama daha sağlam olduğunu düşünüyorum 2017 ye kadar olan kasa çok daha iyiydi mercedesin bencd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.