Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İDO - İstanbul Deniz Otobüsleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İDO - İstanbul Deniz Otobüsleri

wow_Admin

Paylaşımcı Üye
İDO İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. İstanbul’un deniz ulaşımına ve trafik sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıtarafından 1987 yılında kurulmuştur. 2005 Mart ayında, TDİ’ye bağlı Şehirhatları İstanbul Deniz Otobüsleri’ne devredilmiştir. İDO günümüz itibarıyla 103 gemi ve 88 iskelesiyle dünyanın en büyük araç ve yolcu deniz taşımacılığı şirketidir.

fleet-information
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: WowTurkey
[No message]
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 63
  • Beğen
Tepkiler: Meksika
[No message]
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    149.2 KB · Görüntüleme: 66
  • Beğen
Tepkiler: Meksika
1987'de İBB tarafından kurulan İDO, 2005'te Ulaştırma Bakanlığı Devlet Denizyolları İdaresi'nden Şehir Hatları'nı da alıp bünyesine katmıştı. 2010'de ise Şehir Hatları ve İDO, iki ayrı şirket olarak bölündü. 2011'de de İDO, özelleştirildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: BERKO92

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.