Temettüyü aldıktan sonra mı satıyorsunuz?Temettü takvimine bakıyorum bir hafta kala alıp temettü günü satıyorum ama uzun süredir bıraktım .
Yok tam tersi temettü günü hisse düşer almadan satıyorum genelde temettü gününe kadar artıyor zaten Tabi garantisi yok ama çoğunlukla böyle olur kar görünce satılırTemettüyü aldıktan sonra mı satıyorsunuz?
Haklısınız yüzbaşım, ama kaliteli hisse de fiyatını bulmuş oluyor genelde, temettü yatırımcılığı yapanlar yüzünden fiyat çok geri gelmiyor. Burada fiyata mı bakarsınız mesela? Ortalama ya da düşük fiyatlı bir hisse mi tararsınız? Çünkü takdir edersiniz ki yüksek fiyatlı bir hissede yakalanırsanız neler olabileceğini biliyoruz...Temettü vereceği hafta hisse 100 den bir anda 130 lara çıkmaz ama 113 -115 falan olur ; o kazanç da karındır satıp çıkarsın . Tabi her hissede böyle olmaz yani çok dandik şieketleri de hedef seçmemeli .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.