Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Her Zaman Geç Kalan Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Her Zaman Geç Kalan Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

Bucali

Moderatör
Moderatör
Burada vaktinde geldiğine şahit olmadığınız,her daim geciken ESHOT/IZULAŞ ve IZTAŞIT hatlarını söyleyip en uzun geç kalma serinizi anlatabilirsiniz

Bilindik örnek- 490 Tınaztepe-Üçyol Metro

59 Bornova Metro-Kemer Akt.
2 seferini atlatıp IKEA'ya çakılı geldiğine şahidim.Bilerek yapılmış gibi

• Beğen
Tepkiler: Doko
267 Pınarbaşı-Bornova Metro
72 İşçievleri-Konak(Favori hattım)

Tınaztepede trafik olabilir miydi? Belki.
Haa hatırladım. O gün metronun biri Sanayi'de kaza yapmıştı seferler aksamıştı. Ben de Nato'dan Suphi Koyuncu'ya gidecektim.Baktığımda hat Çevik 1 de gösteriyordu,oradan buraya 55 dakikada geldi

Torbalıda İZTAŞIT da dahil olmak üzere bütün otobüsler 7 dakika geç kalkıyor. Öyle ki saatim ileri sandım ama gerçekten geç kalkıyorlarmış. Hatlar uzun ve seyrek olduğu için özellikle yapıyorlar galiba. İZBAN da Tepeköy'den genellikle 3-4 dakika geç kalkıyor şu ara.

Torbalıda İZTAŞIT da dahil olmak üzere bütün otobüsler 7 dakika geç kalkıyor. Öyle ki saatim ileri sandım ama gerçekten geç kalkıyorlarmış. Hatlar uzun ve seyrek olduğu için özellikle yapıyorlar galiba. İZBAN da Tepeköy'den genellikle 3-4 dakika geç kalkıyor şu ara.
7'ye takıntıları varmış

428 Egekent 2 - Bostanlı İskele

Hem Egekent 2 hem Bostanlı İskele yönünden zaman zaman geç kalkıyor. Bostanlı İskele'den binip de bazen 5 dakika kalkış geldiği halde otobüsün kalkmasını bekliyorum. Çiğli'de yarım saat beklediğim ve gelen otobüsün de solo ve çakılı gelmesiyle çok karşılaştım. Sırf bu yüzden bazen Çiğli'de 428 beklemek yerine Egekent Aktarma'ya gidip 128'e binmeyi tercih ediyordum.

• Beğen
Tepkiler: Bucali

Konu görüntüleyen kullanıcılar