Tema düzenleyici

Gebze Koop. Esenler (İstanbul) Minibüs Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gebzeli

Teğmen
Konu sahibi
1000309166.jpg
1000309167.jpg

Konumuz Gebze - Esenler arası çalışan Gebze Koop. minibüs hattı iki ilginç noktayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bu başlık altında Gebze Koop. hakkında görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

1000309168.jpg

KBB ile anlaşmalarına istinaden Kocaeli Kent Kart geçiyor. Kredi/Banka kartı da kullanabilirsiniz. Artık nakit geçiyor mu bilgim yok. 5 sene önce kullanmıştım en son. Gebzedeki güzergahından sonra Çayırova Fatih Caddesinden alıyor ve TEM Bağlantı Yolundan Şekerpınar Köprüsünden yolcu alıp TEM'e giriyor. Orhanlı, Viaport TEM'den yolcu aldığı oluyor ne kadar doğru bilemiyorum. Sultanbeyli Atlas Park, Dudulluda TEM'e yakın yerleri var Kavacık Köprüsü vs. gidiyor.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 85575Ekli dosyayı görüntüle 85576

Konumuz Gebze - Esenler arası çalışan Gebze Koop. minibüs hattı iki ilginç noktayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bu başlık altında Gebze Koop. hakkında görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 85580

KBB ile anlaşmalarına istinaden Kocaeli Kent Kart geçiyor. Kredi/Banka kartı da kullanabilirsiniz. Artık nakit geçiyor mu bilgim yok. 5 sene önce kullanmıştım en son. Gebzedeki güzergahından sonra Çayırova Fatih Caddesinden alıyor ve TEM Bağlantı Yolundan Şekerpınar Köprüsünden yolcu alıp TEM'e giriyor. Orhanlı, Viaport TEM'den yolcu aldığı oluyor ne kadar doğru bilemiyorum. Sultanbeyli Atlas Park, Dudulluda TEM'e yakın yerleri var Kavacık Köprüsü vs. gidiyor.
Bu hattı hiç göremedim. Adapazarında bir tane kooperatif vardı 4. Levent’e gidem köprüde görmüştüm onu bir kere

Konu sahibi
Fiyatı ne kadar bu hattın?
Ortalama 150 TL güzergahına durağına göre değişiklik gösterebiliyor. Şöför ayarlıyor nereye gideceğini söylüyorsun o ona göre validatöre talimat gönderiyor. Trafiksiz 1 saat 45 dakika sürüyor da bu mümkün değil Sultanbeylide Metro inşaatı, TEM trafiği vs. 2 buçuk saat sürüyor.

Geri
Üst Alt