2000'lerin başında Telegol güzeldi. Şimdi biraz geri planda kaldı. Gökmen Özdenak'ın gafları da paha biçilmez tabi. Bu siteye dahi koyamam +18'i geçtim, +78 filan o derece yani...Serhat Ulueren efsanedir çok severim fazla cesur olduğu için kolay kolay kanallarda yer bulamıyor
Ekli dosyayı görüntüle 83320
Yüzbaşım siz de paso gecelere akmışsınız, akarken bile kravatı takmışsınız. Karanlıkta çok belli olmuyor ama Ortaköy civarı gibi sanki. Ahmet Çakar, çaktımı oturtur. Şimdiler de yorumları biraz sulandırıyorlar hep beraber ekibiyle, spor programından ziyade Televole ile Pazar Keyfi arası bir yerde konumlandırdılar kendilerini... 300, 500, 300, 500
Yok burası Bebek .. adam Balıkçı dan çıkıyordu fakat saat 9 civarıydı . Burası tam olarak Bebek Starbucks ın olduğu yer . Gel kardeşim demişti .10 senesi vardır fotoğrafın . Bir cuma akşamı sahilde fotoraf çekmeye hevesle gitmiştim iş çıkışı.Yüzbaşım siz de paso gecelere akmışsınız, akarken bile kravatı takmışsınız. Karanlıkta çok belli olmuyor ama Ortaköy civarı gibi sanki. Ahmet Çakar, çaktımı oturtur. Şimdiler de yorumları biraz sulandırıyorlar hep beraber ekibiyle, spor programından ziyade Televole ile Pazar Keyfi arası bir yerde konumlandırdılar kendilerini... 300, 500, 300, 500
Bende çok seviyorum kişisel bir garezim yok diğerlerine ama Rasim Ozan ve Ertem Şener çok bağırıyor keşke başka programda olsaymış. Abdülkerim Durmaz normal yaşamında da Fatih'de kıraathaneye falan gidermiş mahallede gezmeyi severmiş mütevazi çok doğal birisi .Abdülkerim durmaz objektif bir adam. Fenerli olmasına rağmen birilerine yağcılık yapmadı.Futbol bilgisi de bana gore iyi.
Evet mahalle jargonu da var biraz zaten ve o programda nasil katlaniyor şaşırıyorum.Bende çok seviyorum kişisel bir garezim yok diğerlerine ama Rasim Ozan ve Ertem Şener çok bağırıyor keşke başka programda olsaymış. Abdülkerim Durmaz normal yaşamında da Fatih'de kıraathaneye falan gidermiş mahallede gezmeyi severmiş mütevazi çok doğal birisi .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.