Tema düzenleyici

Futbol Yorumcuları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan quatro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

quatro

Teğmen
Konu sahibi
Yorumlarını ya da kendisini, sevdiğiniz, sevmediğiniz futbol yorumcularını paylaşmak istermisiniz?

Serhat Ulueren efsanedir çok severim fazla cesur olduğu için kolay kolay kanallarda yer bulamıyor
1758799729581.png

Konu sahibi
Bir Galatasaraylı olarak ben, sakin, futbol bilgisi yüksek olduğunu düşündüğüm, Galatasaray ile ilgili iyiyse iyi, kötüyse kötü, ne ise onu söyleyen futbol yorumcularını izlemeyi tercih ediyorum. Sırasız olarak, Hikmet Pınarbaş, Hakan Güleç, Ali Ece, Bülent Timurlenk, Taner Karaman ve Bünyamin Gezer abileri izlemekten ve dinlemekten keyif almakla beraber, diğer yorumcuların da özellikle Galatasaray yorumlarını dinliyorum.

Konu sahibi
Serhat Ulueren efsanedir çok severim fazla cesur olduğu için kolay kolay kanallarda yer bulamıyor
Ekli dosyayı görüntüle 83320
2000'lerin başında Telegol güzeldi. Şimdi biraz geri planda kaldı. Gökmen Özdenak'ın gafları da paha biçilmez tabi. Bu siteye dahi koyamam +18'i geçtim, +78 filan o derece yani...

Konu sahibi
Ahmet Çakar ile fotoğrafım hey gidi . Hıncal Uluç u da çok severdim.

Ekli dosyayı görüntüle 83322
Yüzbaşım siz de paso gecelere akmışsınız, akarken bile kravatı takmışsınız. Karanlıkta çok belli olmuyor ama Ortaköy civarı gibi sanki. Ahmet Çakar, çaktımı oturtur. Şimdiler de yorumları biraz sulandırıyorlar hep beraber ekibiyle, spor programından ziyade Televole ile Pazar Keyfi arası bir yerde konumlandırdılar kendilerini... 300, 500, 300, 500

Yüzbaşım siz de paso gecelere akmışsınız, akarken bile kravatı takmışsınız. Karanlıkta çok belli olmuyor ama Ortaköy civarı gibi sanki. Ahmet Çakar, çaktımı oturtur. Şimdiler de yorumları biraz sulandırıyorlar hep beraber ekibiyle, spor programından ziyade Televole ile Pazar Keyfi arası bir yerde konumlandırdılar kendilerini... 300, 500, 300, 500
Yok burası Bebek .. adam Balıkçı dan çıkıyordu fakat saat 9 civarıydı . Burası tam olarak Bebek Starbucks ın olduğu yer . Gel kardeşim demişti .10 senesi vardır fotoğrafın . Bir cuma akşamı sahilde fotoraf çekmeye hevesle gitmiştim iş çıkışı.

Konu sahibi
2000'li yılların başlarında arkadaşla gezerken, İnönü Stadı'nın önünden geçiyorduk. Yanılmıyorsam, Beşiktaş-Diyarbakırspor maçı vardı (Galatasaraylıyım bu arada) Aklımıza birden VIP girişine gidip orada giriş kapısının yanında beklemek geldi. O kadar çok Beşiktaş'lı ünlü ya da spor adamı gördük ki. Hiç o kadar çok ünlüyü göreceğimi düşünmemiştim...

Abdülkerim durmaz objektif bir adam. Fenerli olmasına rağmen birilerine yağcılık yapmadı.Futbol bilgisi de bana gore iyi.

Abdülkerim durmaz objektif bir adam. Fenerli olmasına rağmen birilerine yağcılık yapmadı.Futbol bilgisi de bana gore iyi.
Bende çok seviyorum kişisel bir garezim yok diğerlerine ama Rasim Ozan ve Ertem Şener çok bağırıyor keşke başka programda olsaymış. Abdülkerim Durmaz normal yaşamında da Fatih'de kıraathaneye falan gidermiş mahallede gezmeyi severmiş mütevazi çok doğal birisi .

Bende çok seviyorum kişisel bir garezim yok diğerlerine ama Rasim Ozan ve Ertem Şener çok bağırıyor keşke başka programda olsaymış. Abdülkerim Durmaz normal yaşamında da Fatih'de kıraathaneye falan gidermiş mahallede gezmeyi severmiş mütevazi çok doğal birisi .
Evet mahalle jargonu da var biraz zaten ve o programda nasil katlaniyor şaşırıyorum.

Geri
Üst Alt