Fotomontaj ile yaptığınız çalışmaları burada paylaşabilirsiniz.
Mükemmel olmuş.Biliyorsunuz ki Tezeller marka otobüslerin artık kasa parçaları üretilmiyor. İlerde mal sahiplerinin parça sıkıntılarını giderebilmek için böyle bir proje yapmaya karar verdik. Sizce yakışmış mı?
Ekli dosyayı görüntüle 96103
𝓑𝓮𝓻𝓪𝓽 𝓚𝓪𝓰𝓪𝓷 𝓨𝓲𝓵𝓶𝓪𝔃
~Cobra Sevdalısı
Güzel gözüküyor.Mercedes Benz Conecto'ya yaptığım Tourismo dönüşümünü sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 96097
𝓑𝓮𝓻𝓪𝓽 𝓚𝓪𝓰𝓪𝓷 𝓨𝓲𝓵𝓶𝓪𝔃
~Cobra Sevdalısı
Yapay zekayı kullanarak yapmış olduğum.
Foto montaj ile de düzenlemesini bitirdiğim yeni otobüs tasarımı.
Mercedes Grand Tourer
Yolcu kısmı resminde hatalar olabilir.
Ben Travego otobüslerin koca kafa panjur tasarımını pek beğenmiyorum.
O yüzden 90'lı yıllara göz kırpan.
Retro modern bu tasarımı yaptım.
Biraz eskiye göz kırpan bir tasarım istedim.Bana İrizar ve Scania'yı hatırlattı tasarım ancak hoş ve göze güzel geliyor.
Özellikle ön panjur tasarımını 90'lı yıllara göre yaptım.Bana İrizar ve Scania'yı hatırlattı tasarım ancak hoş ve göze güzel geliyor.
Gerçeği var, İntouroTourismo Şehirlerarası otobüsün Şehir içi belediye versiyonu.
Gerçeği var, İntouro![]()
290U artık üretilmiyor. Territo U var. Gebze Belediyesi’nde var bir tane. Ama çok haklsınız. Silivri grubu ve Şile grubuna Bu araçlar lazım. hatta bütün istanbula alçak tabanlı dayatılmak yerine alçak girişli dayatılmalıydı.Bence o araba daha çok Silivri grubuna yakışırdı. Temsa Tourmalin, Otokar Kent 290U ve Mercedes Benz İntouro gibi araçlar yakışır Silivri'ye ama iş işten geçti artık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.