Tema düzenleyici

Eskişehir Metrobüs Projesi

trafikJam

Teğmen
Konu sahibi
Başkan Ayşe Ünlüce’nin, Eskişehir ulaşımı için devrim niteliğinde bir adım olan metrobüs projesi ilk kez açıklandı. ✅ 🎖️

ESTÜ(Eskişehir Teknik Üniversitesi) — Hatboyu arası bi guzergahta planlandığı söyleniyor.

Başkan Ayşe Ünlüce’nin, Eskişehir ulaşımı için devrim niteliğinde bir adım olan metrobüs projesi ilk kez açıklandı. ✅ 🎖️

ESTÜ(Eskişehir Teknik Üniversitesi) — Hatboyu arası bi guzergahta planlandığı söyleniyor.

hükümet desteği olmadan nasıl yapabilir?

Haklı sebep olmuş. Yılmaz hocadan beri Estü tramvay uzatması onay olarak bekliyordu. Bu en azından onay olmadan yapılır. Zaten şuan K4 otobüsü bile zor yetişiyor.

Son düzenleme:
Bikaç tane körüklü alabilir anca o parayla metrobüs 2 dakikada değil 5 ila 10 dakikada gelir.

Gaziantep'e bak hükümet desteği ile neler yaptılar.
anca o parayla derken ayrılan bütçeyi nereden öğrendiniz? verilen haberde yazmıyor. kıskanmayın batı belediyelerini eskişehir kalabalık yer vergi geliri boldur oradan

Geri