Tema düzenleyici

ESHOT'un Otokar Kent Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wowturkey.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karşıma çıkarsa yakarsın denilen yeni mavi otokarımızı paylaşıyorum 35 CPZ 577
IMG_20251002_172528.jpg
IMG_20251002_172656.jpg
2 ekim 2025-Halkapınar M metro 2
IMG_20251002_172506.jpg

Araç 2024 model ama trafiğe 2025 te çıktı bu araç 835 te yanan aracın yerine gelmiş olup garanti kapsamında gelmiştir ve 1 tanedir şimdilik böyle filosu 25-? Bilmiyorum
1 tane de kırmızı elektrikli var çiğli bölgesinde Cemil Tugay 936 açılışında göstermişti

Bence suçlu Otokar çok arıza yapmaya başladılar hemen Eshotu suçluyonuz Kaliteli üretememişler ki bakıma rağmen sıkıntı var Bu kadar çok arıza 4 yılda normal değil Eshot istediği kadar kötü yapsın bakımı üretim kötü olunca böyle yapıyor

Bence suçlu Otokar çok arıza yapmaya başladılar hemen Eshotu suçluyonuz Kaliteli üretememişler ki bakıma rağmen sıkıntı var Bu kadar çok arıza 4 yılda normal değil Eshot istediği kadar kötü yapsın bakımı üretim kötü olunca böyle yapıyor
Bozulan yanan bir otokar değil ki BMC de yandı. Mercedesler de sürekli arıza veriyor. Bu durumda bir tek kurum sıkıntılı oluyor.

Üretim kötüyse İETT bünyesindeki 2021 otokarlar neden yanmıyor o zaman?

sorun eshotta daha bir aracın içini temizlemeye bile acizler araçların zemini çamur dolu koltuklar yıpranmış halde süspansiyonlardan bahsetmiyorum bile vs vs

Buranın 2021 körüklüleri, ülkemizde üretilen Ford motorlu ilk körüklü otobüsler. Bunu unutmamakta fayda var. Ayrıca otobüslerin sabıkaları önceden de kabarık, daha üç aylıkken yanan olmuştu. Ben suçlunun ESHOT olduğunu sanmıyorum, ucuz etin yahnisi yavan olur. Otobüslerin sadece dört yıllık olmaları ayrı mesele.

Buranın 2021 körüklüleri, ülkemizde üretilen Ford motorlu ilk körüklü otobüsler. Bunu unutmamakta fayda var. Ayrıca otobüslerin sabıkaları önceden de kabarık, daha üç aylıkken yanan olmuştu. Ben suçlunun ESHOT olduğunu sanmıyorum, ucuz etin yahnisi yavan olur. Otobüslerin sadece dört yıllık olmaları ayrı mesele.
suçlu eshot. otokar'ın ilk körüklü modelleri bu, sadecee motor değil tecrübesizken üretmişlerdi bunları. ucuz etin yahnisi demek yanlış olur çok ucuz araçlar değiller, bmc'den yüksek fiyatlıdır mesela. ama motor odasında yangın söndürme sistemi falan bulundurması, bunların bakımını yapması lazımdı eshot. yapmamış ki bu kadar büyümüş.

Bu otokarlardan sadece İzmir'de var galiba.

Geri
Üst Alt