ESHOT Man Lion's City dizel solo 2025 model İzmir'de hayırlı olsun
Öf var kanırKanıtı bile olmayan hayali bir otobüs için başlık açılmasını doğru bulmuyorum.
Oldu içinOnu bilmiyorum fotoğraf oldu için
Burda olmayan kanıt kanıt değildir. Kulaktan dolma bilgilerle başlık açılmaz. @AtabeyÖf var kanır
Oldu için
Kanıt varsa paylaşabilir misiniz?Öf var kanıt
Hocam ben artık moderatör değilşm maalesef İzmirden moderatör olmalı maalesef kapatılmasını istiyorsanız @Rick Grimes hocamız bakabilirBurda olmayan kanıt kanıt değildir. Kulaktan dolma bilgilerle başlık açılmaz. @Atabey
Olayın kanıtı yok kapatın eğer kanıt gelirse açarızÇoğunluk kapatılmasını istiyorsa böyle bir olay yoksa kapatabilirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.