Tema düzenleyici

Eshot/Izulaş/Iztaşıt Şoför İzlenimleri

Konu sahibi
Ben aslında biraz içe kapanığım, selam vermem ama en iyi şoför anılarım 304 ve 20'dekilerdir

20'de o gün 2024 Conecro vardı, Çevik Kuvvetten bindim, kalabalıktı,ben de ön kapıda durdum, Altıntaş'ta kadının biri önden gidiyor, otobüs kalkınca rl kaldırıyor, şoför haklı dert yanıyor, biz de onla konuşuyoruz, inerken de "Kolay gelsin" deyince de adam mutluğulu eksik etmedi,

15'tede bir şoför,tek tük yolcuyduk şoför bana MANDALİNA VERDİ, şaka da değil ha

Konu sahibi
304'de bir gün Bankalar'dan bindim,Konak'a gideceğim, Balkan durağında biri bindi kentkartını bulmak için cüzdanı evirdi çevirdi, tünele girmeden önce bazı şoförler validatörü kapıyor, ben de amcaya o delikanlı aklıyla" Amca kredi kartı geçiyor, onu bas" dedim, onu buldu, bastı, şoför de "Sen 22'ni geç, sonra Eshot'a şoför olursun dedi,

304'de bir gün Bankalar'dan bindim,Konak'a gideceğim, Balkan durağında biri bindi kentkartını bulmak için cüzdanı evirdi çevirdi, tünele girmeden önce bazı şoförler validatörü kapıyor, ben de amcaya o delikanlı aklıyla" Amca kredi kartı geçiyor, onu bas" dedim, onu buldu, bastı, şoför de "Sen 22'ni geç, sonra Eshot'a şoför olursun dedi,
Tünele girince neden validatör kapatılıyor? İETT’de hiç görmedim

Konu sahibi
Tünele girince neden validatör kapatılıyor? İETT’de hiç görmedim
Tünelden sonra durak yok,
Şöyle izah edeyim
Tünelin sonuna son 150-200 Metre kala validatörü kapatıyorlar, bazen çıktıktan sonra da yapabiliyorlar

Aynı şey bazı Varyant hatlarında da var, Oyuncak Müzesinden sonra durak yok onlar da ring hat,

iztaşıt şoförleriyle benim birsürü anım var bir keresinde 698 e koyundereden binmiştim ulukente gidecektim kent2 den sonra tek ben kaldım otobüste o zaman ramazan civarıydı abi otobüsün önünde bulundurduğu hurma kutusundan bir adet çıkarttı verdi yanına oturdum şoförün birlikte hurma yedik ulukente kadar😂

bir kez de anneannem ile 800 e binecektik otobüse bindik ben kartımı okuttum anneannem kartını (65 yaş kartı) bulamadı şoför dedi ki in aşağı bulamıyorsan bende şoförle kavga ettim maalesef iztaşıtta pek güzel anım yok.

bir kez de anneannem ile 800 e binecektik otobüse bindik ben kartımı okuttum anneannem kartını (65 yaş kartı) bulamadı şoför dedi ki in aşağı bulamıyorsan bende şoförle kavga ettim maalesef iztaşıtta pek güzel anım yok.
Ben de bir keresinde 848'e bineceğim zaman cüzdanımdan kartımı bulamamıştım aslında cüzdanımdaymış ama şoför de kapıyı kapatmamıştı ama normalde şoför kartımı ararken kapıyı kapatıyordu ben bazen kartımı biraz geç bulup geç basıyordum sorun olmuyordu ama bu sefer şoför bekledi hadi dedi ben de hala kartımı bulamadım sonra mecburen indim, tuhaf bir an oldu ben zaten bulup kartımı basacağım. Şoföre kızdım ama biraz da kendime kızdım kartı kolay çıkarabileceğim bir yere koyayım dedim.

Amca basmamak için direndi. @Hermes sende Eshot'a para kazandırdın.

22'ni geç Eshot'a şöför olursun.

Ben de bir keresinde 848'e bineceğim zaman cüzdanımdan kartımı bulamamıştım aslında cüzdanımdaymış ama şoför de kapıyı kapatmamıştı ama normalde şoför kartımı ararken kapıyı kapatıyordu ben bazen kartımı biraz geç bulup geç basıyordum sorun olmuyordu ama bu sefer şoför bekledi hadi dedi ben de hala kartımı bulamadım sonra mecburen indim, tuhaf bir an oldu ben zaten bulup kartımı basacağım. Şoföre kızdım ama biraz da kendime kızdım kartı kolay çıkarabileceğim bir yere koyayım dedim.
@dragi35 sende Eshot şöförü olmazsan olmaz valla.

iz taşıt galiba sizin orda özel halk otobüsleri. 65 Yaş engelli vb gelince nasılda suratları asılıyordur. Her ilin ÖHO'ları öyle Bazı İldekiler İnsanları Bile Aşağılıyor.

Menemen tarafı kıro dolmuşçularda zaten
Ayrancılar da İztaşıt'a geçerse dolmuş mafia ona dadanır
hayır benim anlamadığım bu yeni açılan menemen-hastane dolmuşu normalde İZTAŞIT üzerinden açılması gerekmez miydi?
yoksa milletin menemen dolmuşunu romantize etmesinin gazıyla kural mı çiğnediler? kooperatif farkından mı faydalandılar?

Ben aslında biraz içe kapanığım, selam vermem ama en iyi şoför anılarım 304 ve 20'dekilerdir

20'de o gün 2024 Conecro vardı, Çevik Kuvvetten bindim, kalabalıktı,ben de ön kapıda durdum, Altıntaş'ta kadının biri önden gidiyor, otobüs kalkınca rl kaldırıyor, şoför haklı dert yanıyor, biz de onla konuşuyoruz, inerken de "Kolay gelsin" deyince de adam mutluğulu eksik etmedi,

15'tede bir şoför,tek tük yolcuyduk şoför bana MANDALİNA VERDİ, şaka da değil ha
Aaa insan biraz soforlerimizin motivasyonunu yukseltir 🧐

Geri
Üst Alt