Hayır takılma değil. Kalkış durağının ismi orası. Kalkana kadar o kalıyor ekrandaekrandaki sistem gitmiş orda takılmış.
Hayır takılma değil. Kalkış durağının ismi orası. Kalkana kadar o kalıyor ekrandaekrandaki sistem gitmiş orda takılmış.
Hayır takılma değil. Kalkış durağının ismi orası. Kalkana kadar o kalıyor ekranda
Ekli dosyayı görüntüle 82065
Videonun çekildiği yer Liselerin olduğu yer değilmi. okul çıkışı çekilmiş.bu video acaba okul çıkışındamı çekildi yoksa okula gidiştemi?
yürüyerek gitseler 2,6 km ediyorEkli dosyayı görüntüle 82066
Bu mavi çizgiyle dümdüz gidersen yaklaşık 2,07 km ediyor.
ÖHO girmeli bu işe ben ÖHO'nun yerinde Olsam Okullar Dağılmadan 10 Dakika önce durarım durakta 5-6 Otobüs getiririm İETT'nin hattına girip öğrencileri alırım.Bence ÖHO sokmasın elini bu işe ve İETT'nin görmesi lazım bunu İnstagrama yazınca bir şey olmuyorki İETT'ye yazacaklar yazıyorlardır inşallah
Otobüsün Standartı 90 Kişilik biz 110 Yaparız @Rick GrimesÖHO girmeli bu işe ben ÖHO'nun yerinde Olsam Okullar Dağılmadan 10 Dakika önce durarım durakta 5-6 Otobüs getiririm İETT'nin hattına girip öğrencileri alırım.
Çokta kazanırım.
İlk durak değil sanırım. Ben de ilk gördüğümde öyle sandım da etrafa bakınca anladım. Burası Hoşdere Yolu durağı.Bu videodaki araç ise A-1701 kodlu 2012 model Güleryüz Cobra GD-272 LF. Hattı ya 142 ya da 144A olması lazım. İlk duraktan öğrenciler tamamını doldurmuş aracın
Ekli dosyayı görüntüle 82053
Doğru söylüyorsun. İlk izlediğimde bende fark etmemişim, tekrar izleyince fark ettim. Son durakta trafik ışığı ne arasın. Belli ki otobüsün yolcu bilgilendirme ekranı takılı kalmış. Çünkü trafik ışığı var peronlar olamaz.İlk durak değil sanırım. Ben de ilk gördüğümde öyle sandım da etrafa bakınca anladım. Burası Hoşdere Yolu durağı.
muhtemelen kel alaka ama kadıköy rıhtım peronlarının çıkışında da trafik ışığı bulunuyordu sanırım? ya da oraya dönmek içinDoğru söylüyorsun. İlk izlediğimde bende fark etmemişim, tekrar izleyince fark ettim. Son durakta trafik ışığı ne arasın. Belli ki otobüsün yolcu bilgilendirme ekranı takılı kalmış. Çünkü trafik ışığı var peronlar olamaz.
Ekli dosyayı görüntüle 82092
Körüklü otobüste gelse okulun önünden geçen her araç doluyor bunlar dışında çantaların sırtlarda yer kaplamasıda büyük bir etken
otobüs boş geliyor en azından ya dolu gelse? durmayacak. geçecek.Körüklü otobüste gelse okulun önünden geçen her araç doluyor bunlar dışında çantaların sırtlarda yer kaplamasıda büyük bir etken
okul 3üncü 4üncü durakta mı ne nasıl dolsun dayıotobüs boş geliyor en azından ya dolu gelse? durmayacak. geçecek.
bölgede inşaat yapılar olsaydı görürdün.okul 3üncü 4üncü durakta mı ne nasıl dolsun dayı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.