Konumuz sizin en sevdiğiniz minibüs burunlu ( panelvan çıkması ) ve ya burunsuz ( gerçekçi dolmuşlar )
Burunlu unutulmuşPeugeot J9
Bu özel seri ama bunlar zaten üretilmiyor avrupa standartlarına uymadı ve m2010 üretilmiş ve şu an daha iyi artık jestlerden daha iyi m2010 o yüzden m2010 > jestBu Magirus'un (M2000) özel versiyonu gibi bir şeydi. Bunu da severdim. 40. Yıla özel platinium versiyonu muydu neydi
Ekli dosyayı görüntüle 85323
Görsel alıntı: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Istanbul_minibus_01.JPG
Evet özel seriymiş. M2000 Platinum diye geçiyormuşBu özel seri ama bunlar zaten üretilmiyor avrupa standartlarına uymadı ve m2010 üretilmiş ve şu an daha iyi artık jestlerden daha iyi m2010 o yüzden m2010 > jest
Sarı siteyi biliyorum da mavi site neresi? (fa**b**k mu? )Benim forum da alıntı yapın ama moderatörmüz @Rick Grimes namı değer emre bey sahibinden ve mavi siteden alıntı yapmayın yoksa siler
Sahibinden.comSarı siteyi biliyorum da mavi site neresi? (fa**b**k mu? )
Ha facebook mu oraya alıntı yapın hangi araç aldığını ama hangisi satacağı markasını alıntı yapmayınSarı siteyi biliyorum da mavi site neresi? (fa**b**k mu? )
Burası arsenin forumu değil mi?Yapın yapın alıntı yapın burası benim forumumum olmayanlar arasında benim formum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.