Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

En Gıcık Olduğunuz Eshot/İztaşıt Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

En Gıcık Olduğunuz Eshot/İztaşıt Hatları

Ata Bey

Paylaşımcı Üye
Sevsem de 249 beni zamanında çileden çıkartırdı. Ayrıca 85 beklediğimde sürekli gelen 565'i de sevmem

Güzergahı değiştiğinden beri 328,her Çankaya'ya geldiğimde boş gördüğüm F. Altay-Lozan Meydanı hattını da sevmiyorum

681'i kapatıp
Evka 4 - Alsancak Gar hattı açsalar daha çok iş yapar

• Beğen
Tepkiler: Blanc
Açılsa 168e bile çok katkısı olur ama tramvay var diye açacaklarını sanmıyorum.

Net 353. Bucaya izbanla gitsem daha erken varırım. O derece dolaşıyor. Hele trafik varsa aboo.

aklıma gelenleri yazıyorum

9 özzümrüt-siteler : hat resmen yuvarlak olarak çift taraflı çalışıyor,içinde 4 yolcudan görmüyorum. Özzümrüt'ün arkasından Siteler oradan sahilden Narlıdere Kaymakamlık ta son durak yapsa daha çok iş görür

338: bu hattın çalışması tamamen yakıt,kaynak israfı. oysa ki bu hattan gelecek otobüslerle çok daha mantıklı hatlar kurulabilir,resmen içim acıyor

328: bu yolu 330-963-515-214 paylaşıyor, beşinci çocuğa ne gerek vardı çözemedim. grevde de mecburen çalıştı zaten, yerine 963 yeğlerdim

951: hat gereksizlikten çok güzergahı kısa,ben hala daha 10 ile birleştirilmesini savunuyorum. en azından yolcu sayısı daha da artar

359: şimdi Çay Mahallesi kalabalık,yolcu yoğunluğu fazla amenna. ey ESHOT, anla artık Salhane'yi kullanan yok,varsa da gelenler Halkapınar 2 den gelen bir iki yolcu. Farklı bir son durakta değerlendirilmesi gerek

491 hattı da öyle yolcusu var mı yok mu çözemedim. Hat iş yapsın diye uzattılar ama gene aynı galiba.

Konu görüntüleyen kullanıcılar