İyi işte, Dağkapı'dan sonra Fiskaya'dan çıkıp Dicle Köprüsü'nü geçerek Üniversite tarafında tekrâr tünele giriyor.
bölgenin yollarının durumunu trafik durumunu bilmezmisin sen.İyi işte, Dağkapı'dan sonra Fiskaya'dan çıkıp Dicle Köprüsü'nü geçerek Üniversite tarafında tekrâr tünele giriyor.
Hatamı düzeltmek istiyorum; Eski Sanayii dediği yer 2.Sanayii sitesi.Eski Sanayii dediğin yer 3. Oto Sanayi Banliyö hattını benden ÖdünÇaldığın belli.
Burada köprü hikaye. Demir döşe yeterli. Malatya'da trambus bile karda tırmanıyor Üniversite rampasını. Burası onun yanında hikaye
o köprüyü nasıl yaptılar ne zorlukla yaptılar haberin varmııBurada köprü hikaye. Demir döşe yeterli. Malatya'da trambus bile karda tırmanıyor Üniversite rampasını. Burası onun yanında hikaye
Yok hocam. Tramvay için köprüye ihtiyaç yok. Karayolu için 6 şeritli ye ihtiyaç var. Biliyorum orayıo köprüyü nasıl yaptılar ne zorlukla yaptılar haberin varmıı
1980'li yıllarda inşaa edilmiştir
Projesine göre ozaman metro havadan gidecek. arada Nehir var hocam. ne bu dünyanın en derin metrosumu olcak.Yok hocam. Tramvay için köprüye ihtiyaç yok.
oraya şuan en az 2+2 köprü lazım.Karayolu için 6 şeritli ye ihtiyaç var. Biliyorum orayı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.