Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Oğlaklı Toki̇ Deprem Konutları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Oğlaklı Toki̇ Deprem Konutları

Rime

Moderatör
Moderatör
Diyarbakır Oğlaklı TOKİ Deprem Konutları

Sohbet , Bilgi , Haberler , Fotoğraf vs.

Diyarbakır Oğlaklı Toki̇ Deprem Konutları

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: WowTurkey
Deprem konutları ve İlk evim projesi bitince ciddi ciddi gündeme gelebilecek bir şey olarak düşünüyorum yani 2-3 yıl sonra oglaklı bölgesi etrafındaki projeler de bitince bir statü değişikliği elzem hale gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Rime
ilçe olmak için bölgenin epey bir zaman olarak geçmesi gerek Diye biliyorum. belki 5 yıl sonra Belde Olabilir. oda zor
Çok zor olmasa gerek çünkü Bağlar Belediye Başkanının da bir demeci vardı Bağcılar değil Oglaklı ilçe olabilir diye ve ekledi şimdilik öyle resmi bir girişim tarafımıza iletilmedi dedi. Demek ki resmi girişim ile süreç başlayabiliyor

Çok zor olmasa gerek çünkü Bağlar Belediye Başkanının da bir demeci vardı Bağcılar değil Oglaklı ilçe olabilir diye ve ekledi şimdilik öyle resmi bir girişim tarafımıza iletilmedi dedi. Demek ki resmi girişim ile süreç başlayabiliyor
oğlaklı deprem toki konutlarının şuanda tam nüfusu ne biliyormusunuz? ben hiçbiryerde tokinin yaptığı evlerle mahallenin ilçe olduğunu görmedim

oğlaklı deprem toki konutlarının şuanda tam nüfusu ne biliyormusunuz? ben hiçbiryerde tokinin yaptığı evlerle mahallenin ilçe olduğunu görmedim
Peki siz hiç 27000 konut + ilk evim ile nereden baksanız 5000 konut yapilan bir yer gördünüz mü? 32 bin konut tamamlanınca 100 bin nüfus yapar bu bir il olma kriteri

İlçe olup olmaması da beni ilgilendiren bir konu değil. Konunun başına sohbet, bilgi, haber yazmışsınız araştırma yapanlara bir fikir olur diye attım. Siyasilerin söylemleri var aslında ciddi bir konu ileride neler olacak hepimiz Allah kısmet ederse yaşayıp göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Rime

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.