Tema düzenleyici

Bursa Nilüfer Yolçatı ve Gökçeköy Sosyal Konut Projesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ferhat_Gedik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Herkese merhabalar, şantiye alanını gören arkadaşlara bir sorum var. Tokinin yapıldığı yer köyün mera alanı dedikleri yer mi yoksa aynı bölgede farklı yer mi?

Konu sahibi
Herkese merhabalar, şantiye alanını gören arkadaşlara bir sorum var. Tokinin yapıldığı yer köyün mera alanı dedikleri yer mi yoksa aynı bölgede farklı yer mi?
İlk girişte çayırlar denilen bölge şantiye alanı

Konu sahibi
İlk girişte çayırlar denilen bölge şantiye alanı
Resimde ki işaretli yer o zaman değil mi? :unsure:

Screenshot_2.png

Merhaba özlüce ve doğanköy arasındaki kanalda genişletme çalışması var sanki ne olduğunu bilen varmı.

Konu sahibi
Merhaba nilüfer tokide bende asil hak sahibi olarak görünüyorum ama bir türlü toki numarasına ulaşamıyorum şimdi bu etap seçimi nasıl olucak kura ilemi olursa nasıl haberimiz olucak bilgilendirirseniz sevinirim bilen eden varsa şimdiden teşekkür ederim

Konu sahibi
Merhaba nilüfer tokide bende asil hak sahibi olarak görünüyorum ama bir türlü toki numarasına ulaşamıyorum şimdi bu etap seçimi nasıl olucak kura ilemi olursa nasıl haberimiz olucak bilgilendirirseniz sevinirim bilen eden varsa şimdiden teşekkür ederim
Kat kurası belli bir seviyede olunca size haber verecekler muhtemelen yüzde 50 seviyeleri inşaat aşamasında olduğu Zaman

Konu sahibi
İnşaat hızlı ilerliyor sanırım, bölgeye yakın olan bizlere gelismelerden haberdar ederse çok sevinirim

Konu sahibi
Şuan tokiler bu şekilde 2025 Haziran ayı teslim YouTube de bina videosu mevcut bursa Yolçatı toki yazın çıkar

Konu sahibi
Yolçatı TOKİ'nin 2+1 son durumu bitmiş halini en azından %90 aynı olarak bir hanımefendi YouTube de paylaış

Geri
Üst Alt