Böyle bir başlık açmak hep aklımdaydı ama hiç yapmadım, ne kadar mantıklıdır emin değilim ama yine de işe yarar bilgiler barındıracağını düşünüyorum açılışı benzer olduğunu düşündüğüm 132-133AK ile yapmak istiyorum.
133AK | 132 |
Sadece depar olarak Akfırat'tan başlar. | Her zaman Akfırat'tan başlar. |
Bütün seferleri ÖHO | Bütün seferleri İETT |
Başta 133P ile aynı güzergahı takip ederek Tepeören Merkez'den aşağı iner fakat Bahar Caddesi durağından sonra 133P gibi Nihavent Sokağına sapıp Başkomutan Caddesi'ne inmez, düz devam edip sola, Ahmet Yesevi'ye doğru sapar. Pendik mahallelerini gezdikten sonra gidiş yönünde Aydınlı Caddesinden Kavakpınar Kavşağı'na, oradan Tersane Kavşağına girer, sonra da ara sokaklardan Aydınlı Yolu Caddesine, oradan Ankara Caddesi'ne, oradan da Kartal'a varır. Dönüş yönünde D100'ün küçük bir kısmını kullanıp Tersane Kavşağı'na varır. | Tepeören hatlarının Akfırat deparlarıyla aynı güzergahı takip ederek Tepeören'e varır, fakat Köyiçi'ndeki kavşaktan düz devam edip Eski Ankara Asfaltı Caddesini kullanır. İstanbul Park Bulvarı'na girdikten sonra Pendik köy hatlarının kullandığı güzergahla Kartal'a gider. |
Midibüs-12m karışık çalışır | Sadece 12m |
Kademeli tarife | Tek bilet |
Akfırat deparı haricinde bir deparı yoktur. | Akfırat Evleri'nden başlayan/biten bir depar ve Tuzla Organize Sanayi üzerinden Akfırat Evleri'ne giden bir deparı vardır (İETT sitesinde sadece Akfırat yazıyor) |
Pazartesi günleri güzergahında pazar bulunması nedeniyle farklı bir güzergahtan hizmet verir | Pazarlardan etkilenmez. Etkilenirse Ankara Cd. cehenneminden etkilenir. |
M4'e aktarma imkanı yoktur. | M4'e aktarma yapılabilir. |