Tema düzenleyici

Günün Maçı Beşiktaş-Lausanne–Sport UEFA Avrupa Konferans Ligi Playoff Rövanşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hermes

Konargöçer
Yarbay
Konu sahibi

Stad 🏟️ Tüpraş Park​

Saat 🕰️ 20.00​

Hakem 🇩🇰 Jakop Kehlet​

Canlı izle 📺 Show TV​

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Emirhan, Paulista, Uduokhai, Taylan Bulut, Ndidi, Orkun Kökçü, Jurasek, Joao Mario, Rafa Silva, Abraham

Lausanne Sport: Letica, Mouanga, Sow, Okoh, Poaty, Soppy, Roche, Custodio, Lekweiry, Diakite, Sene

Konu sahibi

Stad 🏟️ Tüpraş Park​

Saat 🕰️ 20.00​

Hakem 🇩🇰 Jakop Kehlet​

Canlı izle 📺 Show TV​

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Emirhan, Paulista, Uduokhai, Taylan Bulut, Ndidi, Orkun Kökçü, Jurasek, Joao Mario, Rafa Silva, Abraham

Lausanne Sport: Letica, Mouanga, Sow, Okoh, Poaty, Soppy, Roche, Custodio, Lekweiry, Diakite, Sene
Skor tahminimi etkinlik olursa yazarım ama her şekilde galibiyet şart, maçı da Show TV'nin vermesi iyi mi oldu bilmem Ziraat kupası ATV skandalları gibi olmasın yeter,Skorbord nadıl olur bir de o var

Konu sahibi
İY 0-1 bitti kaybediyoruz
Taylan'ın ofsaytı bozması,hakemin Lausanne'den ssf tutarmışçasına davranışları,

Goodbye Konferans Ligi, olacak yakında Goodbye Serdar Adali,

Bjk'de de yönetim değişmeli, Besiktaş'ı şaşaalı olma düzenine Sergen Yalçın sokabilir,
Kadroyu da tek bir orta sahaya 30 vermektense Kanatlar ve Santrafora 10'ar verebilir,

Bakın ben sırf 86,5 milyon € ile iyi bir takım kurabilmiştim, scouting'i arşa çıkarmalıyız, astronomik paralara gerek yok, 100 Milyon bile bizi kurtarır,

@quatro hocamı ikna etsek scout departmanı başı yapalım

Konu sahibi
Akıl sağlığımı yitiriyorum,
Bu hakemi görünce Türkiye-Çekya maçının hakemi daha iyi geliyor, hakemin LİSANSINI SÖKE SÖKE ALDIRTTIRIN yemin ediyorum Lausanne sadece 1 sarı kartla oynuyor,

Taylan'ın ofsaytı bozması,hakemin Lausanne'den ssf tutarmışçasına davranışları,

Goodbye Konferans Ligi, olacak yakında Goodbye Serdar Adali,

Bjk'de de yönetim değişmeli, Besiktaş'ı şaşaalı olma düzenine Sergen Yalçın sokabilir,
Kadroyu da tek bir orta sahaya 30 vermektense Kanatlar ve Santrafora 10'ar verebilir,

Bakın ben sırf 86,5 milyon € ile iyi bir takım kurabilmiştim, scouting'i arşa çıkarmalıyız, astronomik paralara gerek yok, 100 Milyon bile bizi kurtarır,

@quatro hocamı ikna etsek scout departmanı başı yapalım
Yarbay rütbeniz hayırlı olsun komutanım. Artık karşınızda daha dikkatli, daha bir esas duruş, daha bir hazırol, daha bir kazık gibi durucaz demektir.

Komutanım ben olsam Beşiktaş'ın yerinde, yerine aynı kalitede birini alamıyorsam asla Gedson'u göndermezdim.

Ne yapar yapar Semih'i elimde tutar onu bir Yunus ayarına ve pozisyonuna çevirmeye çalışırdım. Yunusta biliyorsunuz o ışık her zaman vardı. Gitti geldi, gitti geldi, en sonunda Okan Hocam onu olması gereken yere getirdi ve şimdi olmazsa olmazı takımın.

Rafa zaten çok iyi bir oyuncu, onu çok daha verimli kullanırdım.

Muçi'den hiç faydalanamadı mesela, biraz onun üzerine düşer ondan bir Lemina, bir Toreira çıkarmaya çalışırdım...

Komutan sizsiniz, gerisi size kalmış...

Hadi be Beşiktaş 1 gol daha at ve uzatmalara götür inşallah...

Keşke, Ole Gunnar gitmesiyle olmuyor, başkan değişmeli, akıl sağlığım gitti Ole'nin kafasına şaplak atasım,var
Komutanım yanlış anlama ama Orkun'a o parayı vermezdim ben olsam, belki ileride çok iyi oynar bilemem ama biz hemen hemen aynı paraya anaokulu terk, çiğ ete zaafı olan, vejateryan, bakstubaks, driplinkçi, adamı ortadan ikiye bölen stoper aldık...

Konu sahibi
Joao Mario ile Muçi yerine Popeyes ve Cajun Corner'den kanatlari kullansaydık daha ekonomik olurdu yahu,

Bu sene artık söylemesi ayıp (sıçıp sıvamamasıiçin ligde maksimum 2. Olmalı ki Fener var,
3.Olmalı, olamazsa takım tamamiyle değişmeli, hani ole hocam, 7 oyuncu şutlanacaktı ne yaptın

Geri
Üst Alt