Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Balıkesir - Edremit Hasan Boğuldu-Sütüven Şelalesi Piknik Alanı | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Balıkesir - Edremit Hasan Boğuldu-Sütüven Şelalesi Piknik Alanı

crypton

Uzman
Uzman

Edremit Hasan Boğuldu/Sütüven Şelalesi Piknik Alanı​

görüntü


görüntü


görüntü


Edremit Akçay karayolundan 2 kilometre içeride bulunan Zeytinli Beldesi sınırları içindedir. Kazdağı’nın eteklerinde bulunan bu şirin piknik alanına Beyoba Köyü’nden geçerek ulaşabilirsiniz. Rakımı 798 metre olan, zeytin ve zeytinyağı ile ünlü belde ve çevresi doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alacaktır.
Kaynak: **[Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü]
 
Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.