Tema düzenleyici

Aracınıza yakıt alırken hangi akaryakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz?

Cemilkaptan

Onbaşı
Konu sahibi
Malum akaryakıt fiyatları bir hayli yükseldi. Bu da araç kullanıcılarını daha fazla araştırmaya itiyor
Hangi akaryakıt firması daha kaliteli, fiyat/performans oranı baz alınarak tercih ve deneyimlerimizi burada paylaşabiliriz..

Malum akaryakıt fiyatları bir hayli yükseldi. Bu da araç kullanıcılarını daha fazla araştırmaya itiyor
Hangi akaryakıt firması daha kaliteli, fiyat/performans oranı baz alınarak tercih ve deneyimlerimizi burada paylaşabiliriz..
Bizimkiler Shell'e alışkanlar, ve hiç de değiştirmeyi düşünmüyorlar, en azından şimidilik

Konu sahibi
Bu arada başlığı açarken yazmayı unuttum (Yaşlanıyoruz galiba 😮‍💨).
Yaklaşık 10 yıldır shell den alıyorum.
Daha önce opet ten alıyordum
2007 yılından beri dizel araç kullanıyorum.
2007 - 2017 arası clio symbol 2017 den bugüne clio hb dizel..
Başlığı açma sebebim ise, arkadaş çevremde herkes yakıt konusunda birşeyler söylüyorlar.
Bir firmanın yakıtı daha uzun km yapıyor, bir firmanın yakıtı araçta daha iyi çekiş yapıyor vs..
Bu konuda sizlerin düşünce ve fikirlerinizi de almak isterim.

2012'de 2005 model dizel Ford Fiesta aldık ve hala kullanıyoruz, aldığımızdan beri hep Shell'den mazot aldık, memnunuz. Aracımızda yakıta bağlı motorda vs bir sorun yaşamadık, bir zararını görmedim.

Bu arada başlığı açarken yazmayı unuttum (Yaşlanıyoruz galiba 😮‍💨).
Yaklaşık 10 yıldır shell den alıyorum.
Daha önce opet ten alıyordum
2007 yılından beri dizel araç kullanıyorum.
2007 - 2017 arası clio symbol 2017 den bugüne clio hb dizel..
Başlığı açma sebebim ise, arkadaş çevremde herkes yakıt konusunda birşeyler söylüyorlar.
Bir firmanın yakıtı daha uzun km yapıyor, bir firmanın yakıtı araçta daha iyi çekiş yapıyor vs..
Bu konuda sizlerin düşünce ve fikirlerinizi de almak isterim.
Bizde hangisi ucuzsa o hocam

Geri
Üst Alt