Şuan 4.5G'de bile internet su gibi gitmeye başladı. Bu kadar gb nasıl hızlı tükeniyor anlamıyorum doğrusu. Video filan da izlemiyoruz üstelik. Hayret birşey.
Turkcell bu konuda çok kötü, Avrupa'da internet daha yavaş tükeniyor diyorlar.
Şuan 4.5G'de bile internet su gibi gitmeye başladı. Bu kadar gb nasıl hızlı tükeniyor anlamıyorum doğrusu. Video filan da izlemiyoruz üstelik. Hayret birşey.
kıskanıyorlar yeğenAmerika kendini o kadar zengin sanıyor ki 2G ve 3G orda tamamen kapalı 4Gyidd kapatmaya çalışıyorlarmış
Bilerek yapıyorlar ki;Turkcell bu konuda çok kötü, Avrupa'da internet daha yavaş tükeniyor diyorlar.
Bence biz Panamayı falan kıskanıyoz da neysekıskanıyorlar yeğen
Ağlamamız gereken gerçeğe gülmekten başka birşey yapamıyoruzAvrupada 1 Tb internet 10 euroya satılıyorken ben 2 haftada biten 20Gb internete 350 tl veriyorum.
Zamanında 20gblik tarifeye 12₺ verdiğim için faturam iki ayda bir kesiliyordu.
Hocam kime göre neye göre pahalı ama?Tarifeler çok pahalı olursa cep telefonu kullanmayı bırakırım.
Hocam 20gb yeter derseniz 200'e kırmızı operatör var. 30'luğu da 300'dü galibaBenim 26 gb 500 TL ve internet su gibi gidiyor. Eskiden böyle değildi. Tahahüt dolunca operatör değiştirecem zaten.
ben 15 gba 750 lira veriyorum sms hakkım 500den 250ye düştüHocam kime göre neye göre pahalı ama?
Örneğin bana göre 20gb 200tl pahalı ama, 80gb 500tl ucuz
(Mevcut tarifem 132₺ 20GB)
Hocam naptınız, tahaddütsüz mü kullanıyorsunuz?ben 15 gba 750 lira veriyorum sms hakkım 500den 250ye düştü
Yurtdışına açacaktım müşteri temsilcisi pakedi yenileyin falan dedi öyle bir eşyle yaptı ben anlamıyomHocam naptınız, tahaddütsüz mü kullanıyorsunuz?
4Gyi kapatmazlar inşallah
2027'e kadar kademeli olarak 3g kapanacak2G dahi hala duruyor. Kolay kolay kapanmaz
2027'e kadar kapatamazlar, ülkemizdeki temassız bankacılık halen ağırlıklı olarak 3G üzerine kurulu (POS cihazları).2027'e kadar kademeli olarak 3g kapanacak
2g kapanmayacak.
Ücretlendirme periyodu kaynaklı daha hızlı tükenir...Turkcell bu konuda çok kötü, Avrupa'da internet daha yavaş tükeniyor diyorlar.
Bahsettiğiniz cihazların çoğu 2g destekli zaten açık kalma sebebi de halen yaygın olması, 3g sahaları 4g olacak çünkü enerjisi yönünden verimsiz 3g teknolojisi.2027'e kadar kapatamazlar, ülkemizdeki temassız bankacılık halen ağırlıklı olarak 3G üzerine kurulu (POS cihazları).
Uzun sürede de 3G'nin şehir dışında kapanacağını sanmıyorum, şu an halen LTE olmayan fakat 3G bulunan bölgeler var bunları 2G'ye bırakacaklarını sanmıyorum, LTE veya 5G gelğini hiç sanmıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.