Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

2025 Steam Yaz İndirimleri Başladı! | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

2025 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

Zaten ucuza Laptop var 2 el al bir format at Armayı bu arada Nvidia Mx110 kaldırıyor 😂

Banada güzel olurdu Armada ortak operasyon yapardık

HOİ4 strateji oyunu sevenler için harika bir seçecek. Kesinlikle tavsiye ederim. Oyun üstüne çok çalışmışlar ve tarihi gelişmeleri iyi yansıtmışlar. Oyunun soğuk savaş dönemi , günümüz modu vb bir sürü mod seçeneği de var

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Hoi4 güzel oyun katılıyorum ama Arma 3de çokiyi ben mesela Türk ordu modu indirdim şuan test edicem

HOİ4 strateji oyunu sevenler için harika bir seçecek. Kesinlikle tavsiye ederim. Oyun üstüne çok çalışmışlar ve tarihi gelişmeleri iyi yansıtmışlar. Oyunun soğuk savaş dönemi , günümüz modu vb bir sürü mod seçeneği de var
hoi4 körler oynayamıyor maalesef ikonları göremiyorlar ama diğer oyunlarda görüyorlar :D

Yaklaşık 610 tane oyunum olduğu için bu yıl sadece DLC alacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 71592

Bus Simulator 18 için oyunu iyileştirecek 5-6 DLC alacağım. (Setra Otobüslerin DLC'si Hariç. Niyeyse ulaşım için Setrayı yakıştıramıyorum. Setra Dediğin Şehirlerarası olur)

Ekli dosyayı görüntüle 71593

Steam Hesabım: h**ttps://steamcommunity.com/id/emreunel159/ (yıldızları silip urlyi yapıştırın)
Setralar dahil oyundaki tüm DLC'leri aldım

Ekran görüntüsü 2025-07-09 203839.png

• Beğen
Tepkiler: Rime

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.