Al bence dursun sonra belki yeni Pc alırsın 5 dolar mı nepc kaldırsa alırım.
Al bence dursun sonra belki yeni Pc alırsın 5 dolar mı nepc kaldırsa alırım.
hoi4 körler oynayamıyor maalesef ikonları göremiyorlar ama diğer oyunlarda görüyorlarHOİ4 strateji oyunu sevenler için harika bir seçecek. Kesinlikle tavsiye ederim. Oyun üstüne çok çalışmışlar ve tarihi gelişmeleri iyi yansıtmışlar. Oyunun soğuk savaş dönemi , günümüz modu vb bir sürü mod seçeneği de var
Doğrudur hocam bu konuda bilgim yok maalesefhoi4 körler oynayamıyor maalesef ikonları göremiyorlar ama diğer oyunlarda görüyorlar![]()
Setralar dahil oyundaki tüm DLC'leri aldımYaklaşık 610 tane oyunum olduğu için bu yıl sadece DLC alacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 71592
Bus Simulator 18 için oyunu iyileştirecek 5-6 DLC alacağım. (Setra Otobüslerin DLC'si Hariç. Niyeyse ulaşım için Setrayı yakıştıramıyorum. Setra Dediğin Şehirlerarası olur)
Ekli dosyayı görüntüle 71593
Steam Hesabım: h**ttps://steamcommunity.com/id/emreunel159/ (yıldızları silip urlyi yapıştırın)
Şimdi yeniden başlatınca düzeldi
ETS2 dlcler alınBende şu anlık yeteri dek oyun var ama sizce FM25'i almalı mıyım yoksa ETS2'ye DLC mi bakayım (25 Dolarım var FM yetmeyebilir onu unutmuşum
FM çıkınca al modları gelsin logo modu gerçek isim modu falan baya eğlenceli olur tabi FM 24ten devam benim içinBende şu anlık yeteri dek oyun var ama sizce FM25'i almalı mıyım yoksa ETS2'ye DLC mi bakayım (25 Dolarım var FM yetmeyebilir onu unutmuşum
Hocam bu para kaynağı ne sizin aile Suudi iş adamları falan mı
25 Dolar yetecek mi,pekiFM çıkınca al modları gelsin logo modu gerçek isim modu falan baya eğlenceli olur tabi FM 24ten devam benim için
Allah bilir keşke uyanık olsaydın da fm 24ü bedava alsaydınHocam bu para kaynağı ne sizin aile Suudi iş adamları falan mı
25 Dolar yetecek mi,peki
Yok ben en yeniyi seçerimAllah bilir keşke uyanık olsaydın da fm 24ü bedava alsaydın
Bekle yeni bu sene gelmesi lazım ertelediler çünkü gelmezse al Fm 24 alırsan logo modu falan kur birde gerçek isim moduYok ben en yeniyi seçerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.